Poster - nujno

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

tema odprta - 7. mar 2007 11:55 | ogledi: 1.443 | odgovori: 4

Še enkrat pozdrav,

ali ima kdo idejo kje dobiti poster (malo večji) od Zablujene generacije in Metallice? Moja mlajša hči si ju tako strašno želi, pa bi jo rada presenetila. Spraševala sem že po glasbenih trgovinah na Celjskem, pa nič. Sem pripravljena tudi plačati.

Hvala

M

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

7. mar 2007 12:00

Zablujena generacija izhaja iz Idrije...poglej na njihovo spletno stran,če je kje kašna kontaktna št....moj sin jih je zadnjič videl v živo,je rekel da je pevec ki ima lasje čez oči taka faca...Lingua če ne boš dobila posterja se mi javi,sem blizu teh krajev doma in ti lahko kako pomagam,bomo pa malo potelefonirali,ni vrag da ne bi bilo rezultata. kuharca37

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

7. mar 2007 12:57

Ja super - lepo prosim. Sem že iskala po njihovi spletni strani, pa pisala na mail, pa ni že kar nekaj časa nobenega odziva. Če bi le šlo, bu bila zelo vesela - glede stroškov pa se bova zmenili, pa pošljem M

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

7. mar 2007 13:34

http://images.google.si/images?q=zablujena+generacija Na tej strani so slike zablujencev, ki si jih lahko shraniš na računalnik, povečaš, obdelaš v kakšnem programu za slike in barvno sprintaš. Na ta način sama preuredim veliko slik iz interneta, ki jih drugače ne dobim. http://www.allposters.com/ Na tej strani pa je od metallice morje stvari. Isto lahko sprintaš, za naročanje pa ne vem. Tudi to stran s pridom uporabljam za printanje...Če nimaš možnosti za obdelavo in print, mi lahko sporočiš svoj naslov na ZS in ti sprintam ter pošljem. Mogoče pa ti kaj pomaga. katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 07. mar 2007 13:34:34 Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 07. mar 2007 13:36:41

pehtranka  

član od: 9.10.2006

sporočila: 163

7. mar 2007 16:30

Jaz sem poster od Metallice dobila približno pred dvemi leti v hipermarketu Mercator v Ljubljani. Imalo lepo zvite v rolce, tam kjer so koledarji in take papirnate reči. Za pogledat je. pehtranka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti