Ali kdo plačuje avtocesto s kartico Eurocard ali Visa?
Kakšne izkušnje imate?
Ali imate kakšno mnenja "za" ali "proti" plačevanju s kartico?
Ali kdo plačuje avtocesto s kartico Eurocard ali Visa?
Kakšne izkušnje imate?
Ali imate kakšno mnenja "za" ali "proti" plačevanju s kartico?
5. mar 2007 9:45
Dokler si nismo nabavili ABC smo plačevali tudi s kreditnimi karticami (razen Eu in Visa še z Magno).
Za in proti je samo samo vprašanje, koliko časa izgubiš, sicer pa je plačti cestnino s kreditno kartico enako kot z njo plačati karkoli drugega.
Tako da so tudi izkšnje kot povsod drugod - odtegnejo ti zračuna in konec. MAmamia
mamamia
5. mar 2007 10:32
S karticami delaš malo manj gužve na cestninskih postajah v sosednjih državah - doma pa ABC. Vendelina jr.
5. mar 2007 11:50
Mi imamo preko ABC, trgajo pa preko Diners. Vsak mesec dobimo račun od Diners, kjer je specificirano po datumu in znesku prehoda. Lp, Asja
5. mar 2007 11:53
Idealno je če imaš ABC in Diners kartico, saj ti ni treba polniti ABC-ja ampak ti sproti prišteva na kartični račun. Tako ti je v bistvu omogočeno odloženo plačilo. LP K
5. mar 2007 13:15
Poplačniško plačevanje ABC je možno tudi z Magno.
5. mar 2007 15:18
Tudi mi plačujemo z magno in je fajn. Ni potrebno imet gor kredita. lp Vesna
5. mar 2007 15:54
En mesec nazaj sem si kupila ABC in je res super, zaenkrat moram še gor naložit, si moram zrihtat še Magno. Prej sem pa večinoma plačevala s kartico Visa. Se manj zamudiš s kartico, kot z denarjem, razen če imaš pripravljen čisto točen znesek. Nena
5. mar 2007 17:01
Jaz sem danes plačala z Eurocardom in najvišji znesek, ki se ga da vplačat je 41€. Tako da potem izgubiš tisti minimalni popust, ki ti pripada, če vplačaš več kot 60€. Sonja
6. mar 2007 9:13
diling je napisal/a: |
Jaz sem danes plačala z Eurocardom in najvišji znesek, ki se ga da vplačat je 41€. Tako da potem izgubiš tisti minimalni popust, ki ti pripada, če vplačaš več kot 60€. Sonja |
6. mar 2007 9:45
Že stalno je tako, da če vplačaš na ABC določeno vsoto, dobiš višjo vrednost naloženo, kot si plačal.
Pred časom so dodali 10%, zdaj pa (mislim, da) samo 5% na vrednost plačila. Če torej naložiš na kartico 60 €, dobiš naloženo 63 €. Je pa 60 € tista minimalna vsota, pri kateri ti upoštevajo teh 5%.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Orehova potica po receptu moje mame