4. mar 2007 16:36
Bila sem na Šmarni gori.Pa bom bla fouš,ko boš med tednom ti Petra uživala.Jah,vse njboljše od drugih bi imeli,a ni to hudič! Se zelo hočem disciplinirat pa bit zadovoljna s tam kar imam. ham-njam
4. mar 2007 16:36
Bila sem na Šmarni gori.Pa bom bla fouš,ko boš med tednom ti Petra uživala.Jah,vse njboljše od drugih bi imeli,a ni to hudič! Se zelo hočem disciplinirat pa bit zadovoljna s tam kar imam. ham-njam
4. mar 2007 17:29
Naj povem da sem letos naredila prvih 31 km na kolesu,me kar nekaj ritka boli..Samo ne mi biti fouš,saj sem vse sobote v službi in se tudi jaz včasih smilim sama sebi.... lp goga
4. mar 2007 19:14
O GOGAD tebe sem pa videla si se peljala skozi mojo vas no pa ne sama z možekom pridna. kepca
4. mar 2007 19:32
Drage moje, ne sekirajte se, jaz sem nocoj nočna, naslednjo nedeljo pa dnevna (ves dan), tudi včeraj sem bila ves dan, ampak mi je pasalo, ker je deževalo. Danes je bila pa res topla in prijazna nedelja, smo po kosilu zunaj spili kavico in se sladkali s pecivom. Lep pozdrav! Galja
4. mar 2007 19:33
Saj ne morem verjet ,skozi katero vas pa? lp goga
4. mar 2007 19:45
Petra, če ti je kaj lažje, naj ti povem, da sem tudi jaz bila včeraj in danes cel dan v službi (delala sem tudi ) Jutri pa delam zjutraj in če bo vse po sreči, bom naslednji vikend prosta
stana
4. mar 2007 19:49
ha ha gogad ti pa res ne uideš očem:))))pa greš po katerikoli strani...
4. mar 2007 19:53
MI pa na bajti, ker smo podirali drevje. Me je ena veja lepo zaznamovala po obrazu in za na srečanje bom nekaj posebnega. lp Vesna
4. mar 2007 20:00
Sem delala 8 let VSEEE nedelje, dokler sem bila samska, res da sem bila prosta občasno kakšen dan v tednu, ampak to ni to. Vsaj zame ni bilo. Prijatelji so se konec tedna zabavali, jaz pa sem delala vse vikende in prave zabave praktično nisem poznala. Ko pa je prišla družina sem se razjezila, zamenjala službo in sedaj že nekaj časa vem kako je lepo biti prost v nedeljo. Kot v sanjah. Zato res sočustvujem z vami, ki delate na tak lep sončen nedeljski dan. Ni enostavno. Držite se. LP White Daisy
4. mar 2007 20:08
No, pa gre h koncu delovna nedelja. Mi je malo laže, ker sem sedaj dva dni prosta! Pa kaj, domače delo pač počaka, haha. Lepo preživite še ta večer. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Pijana Kokoš