Kje v Ljubljani je mogoče v najkrajšem času opraviti vezavo diplomske naloge, oziroma koliko približno je treba čakati, da jo dobiš in koliko to stane?
Hvala
zoja1
Kje v Ljubljani je mogoče v najkrajšem času opraviti vezavo diplomske naloge, oziroma koliko približno je treba čakati, da jo dobiš in koliko to stane?
Hvala
zoja1
1. mar 2007 23:39
http://www.knjigovestvo.com/knjigovestvo/domov.htm jaz sem svojo dobil v enem dnevu, cene se pa mislim da gibljejo od dobrih 10 € navzgor na komad, samo ne me za besedo držat LP Drejček
2. mar 2007 8:18
Prešnji teden sem dala vezati diplomo in cene so bile naslednje: 0,08€ tiskanje A4 ČB; 0,17€ tiskanje A4 barvno; fotokopija A4 ČB 0,05€; trda vezava 12€. S pomočjo teh cen si lahko približno zračunaš koliko te pride vse skupaj. lp lonalina
2. mar 2007 9:17
Na Tržaški 2, na Viču, je fotokopirnica Hanžin (1. nad.). Za več informacij pokliči na tel. 01/425-15-11, e-mail: tomaz.hanzin@siol.net. Lep pozdrav! Zvončicaneznan uporabnik
2. mar 2007 19:42
Hvala vsem za informacije. Lp, Zoja zoja1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Goveji golaž iz pečice