28. mar 2007 22:10
vanya je napisal/a: |
Veri: "my way of telling him", svaka čast! Maš pa tud ideje! Kje si dobila tiste lepe barve za torti v obliki daril. Vijoličasta in oranžna?
Aja, pa žabica me tudi zanima. Kaka masa je to, je nareta po modelčku ali po trenutnem navdihu?
vanya
|
hihi, vanya, sem mu hotela malo drugače povedat, kot da mu vsa zaspana zjutraj na hitro pred službo porinem v roke test, sem hotela, da je to en tak lep trenutek, da bi si ga zaponil... Ja, ideja je prišla kar sama od sebe, čisto spontano:)
Barve za torto v obliki daril so namešane po občutku iz navadnih barv, ki jih dobiš v trgovini (mislim, da so Foster"s Clarc, v malih okroglih stekleničkah), uporabila sem rdečo in modro za vijolično in rdečo in rumeno za oranžno - če je daš dovolj malo rdeče v belo sladkorno maso, dobiš lepo roza barvo.
žabica je kar tako, ker ima pač fant rad žabe in sem ga hotela malo presenetit. Je pa narejena iz mlečne paste, tiste, ki jo je prekmurka sem gor parkrat napisala (jo moramo prepričat, da jo da v bazo, jaz si je ne upam, ker je njena..) Ta masa je malo bolj mehka, zato se je tudi žabica malo sesedla, ker nisem mela časa, da bi jo sušila prej - ampak ker majo žabe tako nagubano kožo, ji je to celo pasalo:)
Veri