1. jun 2007 14:30
Sweetie ..:) Saj vem da imajo kartonske škatle .. samo jaz sem si v glavo vbila plastične .. Miškolina.. City park.. LJ ane .. daleeeeč .. LP rina01
1. jun 2007 14:30
Sweetie ..:) Saj vem da imajo kartonske škatle .. samo jaz sem si v glavo vbila plastične .. Miškolina.. City park.. LJ ane .. daleeeeč .. LP rina01
1. jun 2007 16:37
Rina imaš zs. jade
1. jun 2007 17:02
rina01, sem spregledala ta podatek:) Kaj pa "tavelik" Spar na vašem koncu? Miškolina
1. jun 2007 17:40
Stojan Sevšek v Zalogu, se mi zdi da dela tudi te plastične "posode" za torte. Jaz sem tam kupila škatle za poročno pecivo. marelica
3. jun 2007 12:23
Punce zlate ste!! Hvala hvalaaa !!! LP rina01
3. jun 2007 12:35
jaz ponavadi če kdo naroči torto vzamem tisto plastiko, na kateri jo kupijo. Tako da sedaj imam eno okroglo in eno pravokotno. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
4. jun 2007 8:07
Mene pa zanima kje moram hraniti tortko, ki jo bom celo oblekla v tičino maso? Ali je lahko v hladilniku? Premazala jo bom z masleno kremo, oblekla v tičino maso. To bi naredila v soboto zvečer, rabimo jo pa v nedelju popoldan. Bo to v redu? Se bojim, da mi ne bio tičino masa ratala pocasta. Zdaj bom prvič ustvarjala z njo pa me je strah, da se bi kaj sfižilo.
Pa še to me zanima, kako se lepijo okraski na tičino maso?
jade
4. jun 2007 10:36
Mene tudi zanima, kako je s tičino maso oblečena torta naslednji dan, če se kaj topi, ali če postane pocasta. Konec tedna bom pekla dve torti ena bo netela, druga pa skutina z jagodami. Nutelo bi oblekla z belo tičino maso. Jade, ali tiste bele ostružke, ki si jih posula po roladi prodajajo v pek. Vrhnika samo v večjih količinah? lejča
4. jun 2007 10:37
Jade, tudi jaz sem v soboto prvič delala s tičino maso. Torta je bila en dan v hladilniku in je bilo z njo vse v redu. Okraske sem pa tako prilepila na torto, da sem jih malo zmočila(res malo). Pa veliko uspeha. tilenboc
4. jun 2007 10:40
Lajča pakirane so po 1kilo.
Hvala tilenblock, bom kar z vodo poskusila.
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Korenčkova juha