27. maj 2007 10:42
Jaz bi miške kar iz marcipana naredila, za telo ga ni treba niti pobarvat, za rep, ušesa, oči in smrček pa ga obarvaš s kakavom. Rumene barve pa je lahko tudi kaka kuhana kremica z rumenjaki. cherry
27. maj 2007 10:42
Jaz bi miške kar iz marcipana naredila, za telo ga ni treba niti pobarvat, za rep, ušesa, oči in smrček pa ga obarvaš s kakavom. Rumene barve pa je lahko tudi kaka kuhana kremica z rumenjaki. cherry
27. maj 2007 16:35
ksenjako je napisal/a: |
ko sem jaz delala rožice iz marcipana se mi niso strdila. obstaja še tičino masa-za oblikovanje okraskov. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k |
28. maj 2007 0:02
Klea, rožice iz marcipana vedno sušim na zraku ,cca eno noč, pa vedno ratajo trde, v hladilniku pa verjamem, da so se ti začele topiti. Probaj drugič tako. lp, Tilenboc
1. jun 2007 12:07
Punce rabim pomoč... A mogoče katera ve, kje je možno kupiti ( razen v trgovini Pekarne Vrhnika, ker mi je malo predaleč) plastično embalažo za transport tort .. Saj veste kaj mislim.. mehka plastika, dno bele barve, pokrov pa prosojen ... Hvaležna bom za posredovane informacije LP rina01
1. jun 2007 12:26
te plastike nimajo v Pekarni vrhniki-sem bila jaza zadnjič pa so mi rekli da oni tega nimajo. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
1. jun 2007 12:30
Ksenija.. se pravi jih tudi v PV nimajo... madonca.. Pol pa mi izdajte skrivnost, v čem transportirate torto, če ni okrogla (za okroglo ni problem, ker imam plastično posodo s pokrovom ).. Za druge oblike pa je problem, ker debel karton ni ok.. saj se kljub kompaktnosti upogiba in to je lahko za torte oblečene v tičino maso kar nevarno (lahko počijo po sredini) LP rina01
1. jun 2007 13:14
Za druge oblike dobiš v vsaki trgovini kartonske škatle (ponavadi jih imajo kar na kupu pri blagajnah) za odnašanje blaga iz trgovine. Sweetie
1. jun 2007 13:51
Pred časom so imeli v Sparu (city park) okroglo in kvadratno plastično posodo za torte. Miškolina
1. jun 2007 14:30
Sweetie ..:) Saj vem da imajo kartonske škatle .. samo jaz sem si v glavo vbila plastične .. Miškolina.. City park.. LJ ane .. daleeeeč .. LP rina01
1. jun 2007 16:37
Rina imaš zs. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Lazanja v slow cookerju