Pomoč hrtom

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

tema odprta - 1. mar 2007 7:52 | ogledi: 874 | odgovori: 2

Na tej spletni strani sem zgrožena prebrala kaj se dogaja z odsluženimi hrti v Angliji in Španiji. Resno razmišljam, da bi posvojila enega izmed njih. Ker na Kulinariki veste vse, vas sprašujem ali ima kdo od vas s takšno posvojitvijo že izkušnje ali pa morda kdo od vaših znancev? V Sloveniji je bilo namreč že nekaj posvojitev hrtov.

Hvala in lep sončen dan vsem!

mestnac2

Nežinka  

član od: 19.7.2006

sporočila: 191

1. mar 2007 8:05

Spoštovana mestnac2!

Ne morem mimo, čeprav verjamem, da bo diskusija zašla. Torej, izrazila bi le svoje mnenje. Tudi meni se psi (živali) smilijo, kaznovala bi mučitelje strogo. Ne razumem pa, zakaj je treba 'uvažati' revčka, ko so tu pri nas vsa zavetišča polna takih ubogih živalskih duš, ki bi bile neskončno hvaležne dobrega lastnika in novega doma?! Torej, zanimala bi me argumentacija, zakaj hrt iz Anglije in ne iz zavetišča v Sloveniji. Ker si želiš točno hrta?

še enkrat, nimam nič proti, lepa gesta je, a zakaj je pes iz Anglije pred domačim iz zavetišča?

Mogoče pa že imaš kakega posvojenca iz domačih logov pa mu želiš mednarodne družbe

Kakorkoli, lepo dejanje samo po sebi!

neži

If they don't have chocolate in heaven, I'm not going! Sporočilo je spremenil(a) Nežinka dne 01. mar 2007 08:17:17

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

1. mar 2007 8:17

Imate prav! Tudi naša zavetišča so polna ubogih živali. Tudi jaz že imam doma enega izmed njih. Pravzaprav se po službeni dolžnosti ukvarjam tudi z zapuščenimi živalmi in če bi imela prostor, bi jih kar sama posvojila. Res pa je tudi, da je potrebno pomagati tudi tem revežem. mestnac2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti