10. mar 2007 6:37
Ej,Ognjič,
ni treba nič podžigat, saj veš, ti si vse začela ( ko si pohvalila baklavo preden sem jo sploh naredil ), pričakujem še, da tudi ti narediš baklavo. ( in seveda poveš svoje mnenje, ki seveda mora bit oh in sploh......... )
tumpika,
dobro, da si povedala, ko sem se zadnjič peljal skozi Mb se mi je čudno zdelo zakaj se vsi neki oblizujejo .( pa si res carica, kot pravi tejka77 ).
tejka,
hvala za čestitke
jessy6,
nič je ne bom sq..... , moraš brat mal med vrsticami, mora tako zapisat, ker se včasih njen mož vsede za računalnik, pa bi bilo nerodno če bi kaj prebral........
jessy6,
res sem presenečen, da jih veliko jamra nad vlečenim testom, jaz zamesim le z moko vodo, ščepcem soli in žlico olja ( na recimo 500 gr moke ), morda je stvar v tem da ga je treba zamesiti " ureng ", se pravi tako kot piše po knjigah, da se ne lima za posodo in roke in mora obvezno počivat vsaj pol ure pred vlečenjem, premazano z oljem ( da se posuši ). Pri vlečenju, mora se vleči enakomerno in se v glavnem ne trga ( res je odvisno od moke, iz kakšne moke se težje dela, pa mislim, da to ni odvisno od cene moke ).
lidka,
sploh ne dvomim, veš, da bo v redu, nekateri se sicer bojo zmrdovali češ da je presladko, pouči jih da to teoretično ni možno, baklava je lahko ali sladka ravno prav ali premalo. Pa čestitke za streho na novi hiši, upam, da naslednjo pomlad boš že pekla baklavo ( pa še marsikaj ) v novi kuhinji ( in novi hiši ).
Veri čestitke,
verjetno je to kot vozit kolo, če znaš gre, verjetno si mogla imet naolene roke, kot sem prej povedal sem probal pa mi ni uspelo, probam še, zagotovo. Zanima me, a ti devaš kis v testo, berem nekatere devajo,pa ne vem čemu bi koristilo.
lp
ežoj