21. maj 2007 21:21
Muni, saj te nihče ne sili,.....................pa nikar ne vpij, lepo prosim. rimljanka
21. maj 2007 21:21
Muni, saj te nihče ne sili,.....................pa nikar ne vpij, lepo prosim. rimljanka
22. maj 2007 0:27
Priporočam ti Biograd na moru, zelo lepo urejeno mesto z lepimi plažami, pa še Kornati so v bližini. Zelo lep izlet so tudi slapovi Krke. Morje je pa I. kvalitete, kar se čistosti tiče (preverjeno) Elli
22. maj 2007 7:33
Hojla, letos grem na otok Rodos z bratom, njegovo družino in prijatelji. Malo me je strah, ker sem pravi zelenec, kar se tiče potovanja z avionom. Ko pridem domov, vam poročam kako je potekalo letenje in vse ostalo. LP Irena Irena54
22. maj 2007 7:44
Mi gremo letos na morje na Hvar, tako kot lansko leto. Zelo ugodno v primerjavi z drugimi hoteli 2 odrasla in trije otroci nas pride za 14 dni 1200 EUR. Zelo ugodna varianta, zalo mi je všeč ker je do mesta pol ura hoda ob morju, tako da zvečer naredimo sprehod, potem pa pomečemo otroke spat. Imajo tudi igrala. Priporočam! beki
22. maj 2007 8:42
Lepo prosim, če ima kdo kakšno tel.številko za apartma na Rabu, da ima plažo zraven oz.dovolj blizu, da gremo lahko peš z dvema majnima otrokoma.Pa seveda da ni predrago. Nekaj sem že klicarila, pa je kar precej zasedeno, sploh Kampor, ki ga je priporačal-a ognjič. Dobila pa sem ponudbo za Banjol. A kdo pozna ta kraj? Sporočilo je spremenil(a) breda dne 22. maj 2007 12:28:17
22. maj 2007 16:38
majamarko je napisal/a: |
Suzanaz, v katerem hotelu pa sta bila vidva? nama se bliža datum odhoda, greva pa v Helen Yolando - poznaš kaj stanje pri njih? p, m A sprašuješ za Samos ali Karpatos? |
22. maj 2007 16:41
Samos...greva čez 14 dni pa da se vem psihično pripravit na boj s predstavnikom:)
22. maj 2007 16:52
majamarko je napisal/a: |
Suzanaz, v katerem hotelu pa sta bila vidva? nama se bliža datum odhoda, greva pa v Helen Yolando - poznaš kaj stanje pri njih? p, m |
22. maj 2007 18:02
tica je napisal/a: |
Mi pa že kar nekaj let v Punta križo na koncu cresa...15km oddaljen kamp od civilizacije, popolnoma v naravi, družinski, zelo lepo urejen,3/4 FKK in cenovno kar ok. Komi čakamo!! tica |
22. maj 2007 18:32
Suzanaz hvala, sicer sva tale prispevek že videla na Intelektini strani, sem mislila da morda dobim še kako novo informacijo. Jo pa sporočim proti koncu junija:)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Debeli špageti s poletno zelenjavo