21. nov 2007 13:13
Uuu, hvala vsem! Za knjige bom najprej pogledala v knjižnicah, dostikrat imajo take starejše;)
rebecca, e, vidiš, samo pravo besedo je treba met - da sem lahko tako trapasta, da se nisem spomnila "booties"! Hvala, je pa idej malo morje tudi drugih in tisti ducky so res luštni! Če se bo mala res naučila spat tudi podnevi, bom dejansko lahko kaj takega realizirala!
vendy, hvala za obširna navodila, veš, da nisem mela pojma, da se začne plest na vrhu! Sem mislila, da se začne na podplatu, pa mi ni bilo jasno, kako potem iz stranskih prideš gor... Hehe, tako ima vse skup bolj smisel, ja...
PS: sicer baje dobima ene copatke iz kulinarike, jupi!;) ker predno bo meni to ratalo naštrikat... bo rabila že večje... (že dve leti pletem fantu šal, hehe, no, res da sem ga vmes parkrat zgubila, ampak vseeno, nisem ravno hitra v pletenju...)
PPS: a sem vam povedala, kako mene šivanje, stroji in mala hecajo skupaj? So se zmenli, da bo vsaj en delal probleme: torej, ko mala končno zaspi, gre mami šivat in kaj se zgodi? Crkne mi overlock... No, ga nesem popravit, ga hitro popravijo, sešijem kaj malenkost medtem, ko je oči na dopustu/ali za vikend, potem gre oči v službo, pa mala spet ne spi in seveda nič od šivanja... no, pa končno spet enkrat zaspi čez dan in se seveda Veri spet hitro loti šivanja (stroj ne more crknit, ker je ravno bil pri serviserju), torej kaj lahko še crkne? Ja, likalnik, seveda... Mislim!!!! Ko da me en heca tam gori, pa gleda, kak se bom odzvala... (To je bilo včeraj, sem se odzvala tako, da sem pregledala celo kulinariko, kaj mate za povedat o likalnikih;) Mela sem namreč res najcenejšega;)
Veri