Zanima me za katero pecivo naj porabim lisnato testo iz Evrospina ki je na roli..Kaj mi predlagate?
Lisnato testo
tema odprta - 24. feb 2007 14:58 | ogledi: 3.937 | odgovori: 6
24. feb 2007 15:49
Mogoče za listnate šnite. 2 kom listnatega testa Biskvit (veliki pekač): 4 jajca,5 žlic sladkorja, 1 pecilni prašek, 4 žlice orehov, 5 žlic moke. Biskvit spečeš. Krema: 1 l mleka, 10 žlic ostre moke, 6 žlic sladkorja, 1 margarina. Moko skuhaš v sladkanem mleku. K ohlajeni kremi primešaš 1 margarino. Na pekač položiš list. testo, namažeš polovico kreme, na kremo daš biskvit, nanj namažeš drugo polovico kreme in pokriješ z drugim kosom list. testa. Čez lahko narediš čokoladni preliv. Super zadevica. gladiola
24. feb 2007 20:28
Gladiola vem za ta recept ampak krema mi dela malo težave,nimam dobrih izkušenj z njo.
24. feb 2007 22:56
Poskusi s Galetta pudingom, zmešaj po navodilih, posebej penasto umešaj margarino in vmešaj v puding, lahko pa namesto margarine daš stepeno smetano. LP vdolin vdolin
25. feb 2007 11:53
Krostata stana
26. feb 2007 18:29
Mijan uspel tvoj predlog,vsi bili zadovoljni.HvalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Zelenjavna zloženka
Ocvrtki s sirom in salso verde