Gotovo se katera barva s kano. Kako jo nanašate? Na oprane in mokre lase, na oprane in posušene ali na neoprane?
mandarinca
Gotovo se katera barva s kano. Kako jo nanašate? Na oprane in mokre lase, na oprane in posušene ali na neoprane?
mandarinca
24. feb 2007 12:32
Na neoprane! lp Nena |
24. feb 2007 13:46
Mislim,da na neoprane,sicer pa po navodilih.Dodam pa še kak dodatek(česen,rumenjak,olivno olje,rum,kava,konjak..) ena mš
24. feb 2007 14:42
Nanaša se jo na neoprane lase. Lahko pa se doda, kot je rekla ena mš, rumenjak, oivno olje pa še cimet, kavo ipd. Potem pokriješ s folijo, pustiš na laseh cca 1,5 ure in spereš. Pozdrav, Temba temba
24. feb 2007 15:18
Temba,pustiš 1,5 ure?Sama sem puščala 45 min. ena mš
24. feb 2007 21:59
ojla, za rumenjak in olje vem da dobro delujeta na lase in lasišče, zakaj pa se dodaja cimet, kava, česen...? lp sam da se kuha..
24. feb 2007 22:23
Slišala sem ta te sestavine.Točno zakaj ne vem.Za cimet nisem slišala,za ostalo pa sem.Vem,da sem si v določenem obdobju z mešanico kane zelo popravila lase.Dajala sem jo vsak mesec. ena mš
28. feb 2007 21:34
Jaz pa že dolgo iščem brezbarvno kano, zgolj za izboljšanje kakovosti las, pa je nikjer ne dobim. Včasih so jo imeli v majhnih vrečkah pakirane, zdaj jih ne najdem več. Ali mogoče kdo ve, kje bi se jo dalo še kupiti? Lep pozdrav. poloni
28. feb 2007 22:05
Mislim,da jo imajo v Mercator centru.Črne pa nimajo. ena mš
1. mar 2007 18:01
Jade, hvala. poloniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Suzanine palačinke