Omis -dopust

kalcicl  

član od: 10.7.2005

sporočila: 435

tema odprta - 23. feb 2007 18:47 | ogledi: 3.761 | odgovori: 5

Letosnji dopust nameravamo preziveti v Omisu.Ali je mogoce kdo letoval v tem mestu in kaksne so vase izkusnje?Predvsem me zanima ali je morje cisto(v blizini je baje pristanisce)?

Lep pozdrav vsem,jaz sem ze cisto dopustnisko razpolozena,ceprav je do dopusta se dalec,dalec...

kalcicl

Temo je spremenil(a) kalcicl dne 23. feb 2007 18:50:10

andreychy  

član od: 17.2.2007

sporočila: 10

23. feb 2007 19:27

Jaz sem kar dvakrat letovala v Omišu in mi je do sedaj bilo najlepše. Bili smo v privat apartmaju Smilović v Dučah.Plaža je peščena,voda čista kot solza in nalašč primerna za družino z malimi otroci.V mestu Omiš je kar nekaj dobrih gostinskih ponudb. andreychy

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

23. feb 2007 19:39

Tudi jaz sem bila v Omišu, ki mi je bil kot kraj do zdaj najbolj všeč. Bili smo v kampu, zelo lep in urejen, plaža je super, skratka nima negativne strani, razen da je predaleč... matilda

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

23. feb 2007 21:13

Midva sva se pa predlani za 1.maja peljala skozi. Pa nama ni bilo tako zelo všeč, moram pa napisati, da ljudje so pa bili ZELO prijazni. V gostilni in trgovini. JORDI

londonska rezina  

član od: 1.6.2006

sporočila: 312

24. feb 2007 12:31

Mi smo dopustovali zadnja štiri leta v Omišu oz. Nemirah, kar je 3 km iz Omiša proti Makarski. Morje je kristalno čisto, le s temperaturo te preseneti vsak dan, ker se reka Cetina izliva v morje in ga meša. Plaža je prekrasna, ogromno sence. Edini problem je lahko le strm teren, kar je pa odvisno od kraja dopusta. Če imaš majhne otroke se pozanimaj ali pa povej, ker kar dobro poznamo ta del Dalmacije. Ljudje so prijazni, nikoli nismo imeli nobenih problemov. Sicer pa, kar daš, to dobiš... londonska rezina

kalcicl  

član od: 10.7.2005

sporočila: 435

24. feb 2007 20:27

Vsem najlepša hvala za odgovore.Mislim,da ste me kar prepričali za letovanje,saj mi je na dopustu najpomembnejše čisto morje (predlani smo namreč letovali v Kaštelu -prava groza glede čistega morja in plaže).Na "tehtnici" smo imeli dve destinaciji in sicer Omiš ter Diklo pri Zadru in nekako sem bolj navdušena nad Omišem,prav tako otroka,mož pa navija za Diklo,seveda ker je bližje...

Lep pozdrav vsem!

kalcicl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti