25. jul 2007 16:11
sem vidla tole partituro na eMule. Če ne boš nikjer našla ti lahko dol potegnem... tasau
25. jul 2007 16:11
sem vidla tole partituro na eMule. Če ne boš nikjer našla ti lahko dol potegnem... tasau
29. jul 2007 16:23
Ne bi ti delala težav, sam povej mi naslov in avtorja, bom rekla hčeri naj dol potegne. Hvala, vanjatajnsek
24. okt 2009 14:10
Iščem note in besedilo pesmi: -Bele rože iz Aten (Nace Junkar) -Mati Marija (Stane Vidmar) Hvala za pomoč. aknelab
9. feb 2010 17:08
NO MAM ŽE KAKE SAMO SEM ŽE VSE PREIGRALA PA SO MI ŽE BEDA PROSILA BI. rec-ko@ hotmail.com
9. feb 2010 17:12
IN ČE MI LEHKO KERA POŠLJE PREK FACEBOOKA ALI PREKO MSN-JA POŠLJI IN SE PODPIŠI DA BOM VEDLA KDO MI TO POŠILA PA TOTI PODPIS KEJ JE TU NA RAČUNALNIKI NAPRIMER: AKNELAB VANJATANJSEK TASAU rec-ko@ hotmail.com
9. feb 2010 17:14
EJ TASAU LAHKO MENI TUDI DOL POTEGNEŠ IZ EMULA KER JIH NIMAM NIČ ALI PA NAPIŠEŠ NASLOV KI SI NAJŠLA TOTE NOTE KI JIH IMAŠ NA EMULE ALI DOMA rec-ko@ hotmail.comKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Veseli tiramisu