5. jan 2011 21:05
Osnovnega pa nisi povedala, koliko je star ta tvoj sin.
rimljanka
5. jan 2011 21:05
Osnovnega pa nisi povedala, koliko je star ta tvoj sin.
rimljanka
5. jan 2011 22:26
Mogoče bi za nasvet povprašala še homeopata? Samo namig. Če te zanima, sporoči na ZS.
peter
7. jan 2011 11:12
Jaz sem obiskovala Stjepana Šepata in meni je pomagal do ozdravitve, tako da ga toplo priporočam! http://www.svetduhovnosti.org/vodnik/strani/biosepat/biosep Če vpišete v googla njegovo ime in priimek boste dobili kar nekaj zadetkov o njegovih dosežkih. LP, pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 07. 2011 11:13
7. jan 2011 20:42
moj je refleksoterapevt in bioenergetik vse v eni osebi. Odličen!!! Doma je blizu Bleda lojzella
18. jan 2011 18:20
Morda kdo pozna kakega preverjenega bioenergetika iz zg. Savinjske, Šaleške aki Koroške? Najraje kakšnega Domančičevega učenca... Hvala, LP
19. jan 2011 19:03
Tale Stjepan Šepat, ki sem ga omenila malo višje dela tudi v Žalcu. Poskusite se obrniti na njega, ker res dela čudeže s polaganjem rok ;). LP, pe3ca
19. jan 2011 19:12
marjancka je napisal/a: |
Sin ima težave z hudim gvobolom, pa me zanima, če kdo pozna kakega bioenergetika ali zdravilca,ki bi mu lahko pomagal.Mogoče ima kdo kake podobne izkušnje...uporabnik marjancka marjancka |
1. sep 2011 20:17
Pozdravljeni,
ali pozna oz. mi lahko katera svetuje dobrega bioenergetika na obali...to je od pirana do postojne. Imam hude težave z glavobolom, nespečnostjo in sem že več časa pod stresom...
hvala za odgovor...
Bellla
1. sep 2011 20:18
Vsakršne konkretne podatke obvezno na ZS, prosim.
1. sep 2011 20:22
...moderator2...ne razumem???
Bellla
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Biskvit s slivami