22. feb 2007 21:08
No, naj povem, da sem bila jaz pri Domančiču v Kranjski gori 3 leta nazaj in mi ni bilo žal. Šla sem zaradi kroničnega vnetja ledvic, rahle skolioze in nezmožnosti koncentracije. ZAradi ledvic me je tudi neprestano zeblo, kar je ugotovil takoj, ko se me je dotaknil. V glavnem, po 4-dnevni terapiji pri njemu ( 3 dni me je imel Stipe - eden njegov najboljših učencev, 1 dan pa Danilo, njegov sin, ki je by the way tudi zelo čeden
), sem opazila izboljšanje. Predvsem sem reakcijo občutila zvečer v postelji, ko sem ponavadi z ledenimi nogami zmrzovala pod oddejo, po terapiji pa mi je bilo skozi cel dan prijetno toplo. Vnetja ledvic imam sedaj cca. 3x letno, prej pa vsak mesec. Res, da bi morala ponoviti, ampak trenutno si ne vzamem časa. Glede prostovoljnih prispevkov - jaz sem takrat dala 10 tisoč SIT. Zdelo se mi je dovolj, saj se ti v enem dnevu terapevt posveti samo približno 15 min. Glede na moje težave v primerjavi z drugimi, sem presodila, da bo dovolj. Res čutiš terapevtovo energijo in toploto. Spomnim se, da je z nekaterimi ljudmi res delal neverjetne stvari. MOrda moraš tudi verjeti v to. Sem pa bila takrat v skupini z gospo, ki je komaj, komaj prvi dan prišla do stola z dvema berglama, zadnji dan pa brez njih skoraj odplesala domov. Naj omenim še 3 ali 4-letno punčko s cerebralno paralizo, kateri so udi prvi dan dobesedno viseli od nje, zadnji dan pa je že z roko držala žličko in skoraj sama jedla jogurt. Sem govorila z njeno mamico in je povedala, da sta pri njemu že tretjič in da se je stanje punčke od prvega obiska do takrat izboljšalo za 1000% (če razumete, kaj hočem povedat).
Jaz vsekakor bolj verjamem alternativni medicini, kot pa klasični, predvsem zaradi svojih dobrih izkušenj.
jessy6