Upam, da na vprašanje, ki vam ga bom zastavila, ne bom dobila odgovorov v stilu "saj imaš celo'>o rubriko'>o Mesne jedi, pa boš že našla kaj"... Saj vem, da jo'>o imam, ampak se vseeno'>o ne znajdem :)
Problem je namreč v tem, da sem že 10 let vegetarijanka, in odkar sem na svojem in imam svojo'>o kuhinjo'>o, nisem nikoli delala ničesar z mesom in nimam nikakršnih izkušenj s pripravljanjem jedi iz mesa. Zdaj pa je tako'>o naneslo'>o, da potrebujem iz določenih zdrastvenih razlogov, pa tudi zato'>o, ker imam 7 mesečno'>o punčko'>o, ki ga potrebuje, na svoj jedilnik vnesti meso'>o.
Delala sva s fantom že dvakrat goveje meso'>o, pa je bil obakrat rezultat bolj "bogi" - trdi, žilavi zrezki, ki sem jih komaj spravila po'>o grlu dol...
Tudi danes me čakajo'>o trije majhni zrezki (goveji), jaz pa nimam pojma, kaj naj naredim z njimi. Naredila bi jih v kaki preprosti omakci, zraven pa bi skuhala riž.
Mamamia, zadnjič si rekla, da pogrešaš debateo'> o trdih in mehkih zrezkih itd... Evo'>o, zdaj imaš eno'>o priliko'>o za debato'>o o'>o temu, pa še meni lahko'>o pomagaš zraven z nasvetio'> o pripravljanju mesa...
Počutim se, kot da se moram na novo'>o kuhati učiti...
Za vse, kakršnekoli nasveteo'> o pripravljanju mesa bom zelo'>o vesela.
Naj povem le še to'>o, da imam namen kupovati le goveje in belo'>o meso'>o, svinjskega ne, saj mislim meso'>o jesti izključno'>o iz zdravstvenih razlogov, tako'>o, recimo'>o, dvakrat na teden...
Še pozdrav vsem, pa hvala... velikokrat ste mi že pomagali z nasveti, in upam, da bo'>o tudi tokrat tako'>o...
nike
Temo'>o je spremenil(a) nike dne 22. feb 2007 16:34:54