Obvestila glede zs

poloni  

član od: 19.10.2004

sporočila: 123

22. feb 2007 21:36

Danes sem dobila tri nova ZS, pa o nobenem nisem dobila obvestila na e-mail. Pri nastavitvah imam kljukico, tako da res ne vem, kaj je narobe. Hvala vsem za skrb in pomoč. poloni

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

22. feb 2007 21:41

Nekaj s tvojim emailom, ker sicer emaili normalno hodijo... Sem pogledal še v log datoteko, kjer se beleži kaj se kam pošilja (le email naslovi) in danes so bila iz info@kulinarika.net poslana tri email sporočila (ob 15, 18 in 19 in še nekaj) na tvoj email naslov, ki ga imaš v nastavitvah. Skoraj prepričan sem, da so bila obvestila o prispelem sporočilu. Emaili so torej zapustili naš strežnik in šli na pot proti tvojemu ponudniku (ne bi javno zdaj h komu)... Kaj se je z njimi dogajalo, ko so zapustili naš strežnik, pa ne vem Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

22. feb 2007 21:44

ali imaš v nastavitvah vpisan pravi elektronski naslov? ali si preverila, če ti sporočilo vrže med junk mail? lp matilda

poloni  

22. feb 2007 21:53

Zdaj mi je pa že nerodno. Očitno imam samo jaz ta problem. No, sem šla še enkrat vse preverit. Moj e-mail je natančno vnešen (mislim, da ga urednik lahko vidi, zato lahko preverite). Glede protismetne zaščite pa dvomim, da jo imam - nisem nič posebej nalagala na računalnik, poleg tega pa dobivam cel kup sporočil (Spam), ki so nezaželjena. Če ne blokira teh "smeti", verjamem, da tudi kulinaričnih ne bi smelo. Prijazen pozdrav vsem. poloni

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

22. feb 2007 22:04

poloni ti bom poslal nekaj iz kulinarika.net... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

klavdijaF  

član od: 22.8.2006

sporočila: 303

23. feb 2007 8:51

Poloni, sem ti poslala sporočilo na ZS, preveri, če si dobila sporočilo. klavdija

poloni  

23. feb 2007 9:23

Hvala vsem za skrb. Jernej je vse uredil, tako da zdaj tudi jaz dobivam obvestila o prispelem ZS. Ponudnik mojega prejšnjega e-maila je blokiral ta obvestila, zdaj je Jernej to uredil. Sem zelo vesela in hvaležna vsem. Najboljši ste! Sončen pozdrav vsem. poloni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti