Pozdravljene!
Mi prosim lahko pomagate, kje v MB kupiti to super zadevo, že ogromnokrat pohvaljeno od naše Veri... V Europarku, Merkurju, Mercatorju? Je to kje za dobit?
Hvala za pomoč!
Tamči
Pozdravljene!
Mi prosim lahko pomagate, kje v MB kupiti to super zadevo, že ogromnokrat pohvaljeno od naše Veri... V Europarku, Merkurju, Mercatorju? Je to kje za dobit?
Hvala za pomoč!
Tamči
20. feb 2007 16:38
Za MB ne vem, v Lj pa sem jih videla v Mullerju. Avena
20. feb 2007 18:56
Torej bi moral biti tudi v mariborskem Muellerju??? Najbrž, ne? Tamči
20. feb 2007 20:13
Tamči, poglej v Merkurju na Tržaški cesti v Mariboru (kjer je Hipermarket Mercator), pred časom sem tam videla nekaj takega. riba-ribica
20. feb 2007 21:25
Hvala!!!!! ;)) Tamči
21. feb 2007 19:14
Kakšne so pa kaj cene teh zadev? Približno vsaj. :) Tamči
21. feb 2007 22:40
Mislim, da je bila takrat okoli 800 sit in gor verjetno, v evrih še nisem, sem bolj počasna za denarne posle... Pa v glavnem grem v službo in na plavanje in domov, nikjer nič ne plačujem in nimam občutka... So pa različno od velikosti do velikost, vzemi največjo, ker v manjše ne boš mogla stlačit enega sendviča in jabolka, recimo, v tavečjo gre pa sendvič štručka, en kos sadja in en jogurt, ravno prav:) Veri
26. okt 2008 14:18
Kje kupiti luncx box v Lj, če katera ve.
26. okt 2008 14:20
Jaz sem jih videla v Mullerju. Jelenckova
26. okt 2008 14:20
v Műllerju smo jih mel, sam zdele pa res nevem .... me predoug ni blo, tko da si še nism uspela vsega ogledat :)
lp
Pitončica
26. okt 2008 14:40
v Hoferju so jih imeli pred kratkim, pa v kik pojdi pogledat, če ne bi rada preveč zapravljala. RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem