Draga Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše
Dušanka
Draga Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše
Dušanka
20. feb 2007 2:16
Tudi jaz ti želim vse najlepše in najboljše- in še naprej toliko veselja in užitkov v kuhinji (pa vse poslikaj, tvoje slikice so sploh nekaj ekstra).
Danes pa daj vse štiri od sebe, pa naj te strežejo drugi
20. feb 2007 6:10
20. feb 2007 7:16
Še na mnoga leta
20. feb 2007 8:08
Stana! Vse najboljše, vse najlepše, vse najdaljše, vse najslajše
20. feb 2007 8:20
Simona84 je napisal/a: |
Tudi jaz ti želim vse najlepše in najboljše- in še naprej toliko veselja in užitkov v kuhinji (pa vse poslikaj, tvoje slikice so sploh nekaj ekstra).
Danes pa daj vse štiri od sebe, pa naj te strežejo drugi [pikapolonica] [nagelj] [pikapolonica] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
20. feb 2007 8:21
Danes ko tvoj je rojstni dan naj ti bo ves dan s soncem obsijan VSE NAJ...Renata renata.zagmajster@kabelnet.net
20. feb 2007 8:24
Sreča in zdravje sta bisera dva,
naj ti v življenju sledita oba.
Vesna Leben
20. feb 2007 8:37
Da bi tvoje roke dosegle zvezde na nebu, da izpolnijo se ti vse želje iz sanj, da bi sonce vedno sijalo v tvojem življenju, to so moje želje za tvoj rojstni dan. VSE NAJ NAJ
20. feb 2007 9:01
Želim ti odkritja in čudeže. Želim ti uspeh. Želim ti radost, mir in globoko zadovoljstvo. Vedno pa ljubezen. Vse najboljše! maja
20. feb 2007 9:07
Stana, vse najslajšeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato