19. feb 2007 18:17
Kaže, da imam jaz s servisom srečo (stroj je od Whirlpoola). Ko je namreč serviser ugotovil, kaj je narobe, me je poklical po telefonu (doma je bila takrat namreč le mama), povedal za kaj gre in koliko bi kaj stalo, potem pa sva se vse zmenila. In za povrh me je on opozoril, naj pogledam, kdaj je bil stroj kuplljen, ker ima del, ki se je pokvaril, dve leti garancije (to je ugotovil po nalepki v notranjosti stroja, saj je iz napisanega razbral, kdaj je bil stroj izdelan in da bi še lahko bil vsaj tisti del v garanciji). IN tako je tudi bilo: našla sem račun in za 14 dni garancije (dve leti je za tisti del) smo še prišli skozi. Tako da se najdejo tudi pošteni serviserji.
Naj omenim še dogodek s Philippsovim servisom. V tujini sem kupila njihov parni likalnik, pa se je če leto dni pokvaril. Smo ga nesli na servis, od tam pa so nas obvestili, da je napaka kar precej velika, da pa se v letu dni to ne bi smelo zgoditi. In čeprav nisem imela več ne računa (ker je poteklo leto dni in s tem garancija) ne garantnega lista, pa še v tujinije bil kupljen, so mi dali povsem nov aparat. Poslali so mi ga domov s pošto, vsi papirji z garancijo vred so bili zraven, pa še boljši (močnejši) aparat od pokvarjenega je bil. Taka poteza se mi resnično zdi izjemno korektna, navsezadnje bi mi za popravilo res lahko zaračunali ne vem koliko, pa bi si, če bi se mi zdelo predrago, kvečejmu premislila in si sama kupila nov aparat.
Tako da še nisem izgubila vere v poštenost in profesionalnost nekaterih servisov, pa tudi skrb za dobro ime blagovne znamke se mi zdi, da je takšno ravnanje. Mamamia
mamamia