z listnatim testom bi rada pripravila vanilijeve žepke- a naj skuham navaden vanilijev puding in s tem napolnim žepke, al obstaja kak recept za to filo?!
lp
meta
meta22
z listnatim testom bi rada pripravila vanilijeve žepke- a naj skuham navaden vanilijev puding in s tem napolnim žepke, al obstaja kak recept za to filo?!
lp
meta
meta22
19. feb 2007 12:27
jaz skuham puding, vendar vzamem manj mleka (3-4 dcl), ga ohladim in nato not narežem sadje (lahko iz kompota lahko sveže). je pa zamisel mojega fanta, spominja na na francoske rogljičke, polnjene z vanilijevo kremo. dascha
19. feb 2007 14:11
Ena varianta file je tudi, da zmešaš skuto, sladkor mislim, da tudi jajce in vanilijev puding, samo prašek, ni treba prej kuhat. Lahko doma pogledam,, če te zanima, sem enkrat našla recept na enem zavitku listnatega testa.
Veri
19. feb 2007 14:21
Veri, prosim, če lahko posreduješ ta recept! To bi pa tudi mene zanimalo.
LP
ela
21. mar 2011 16:10
hmmm...in kje je zdej ta recept?? Tortelina
22. mar 2011 20:19
Tortelina težka bo, so minila že 4 leta. Andika68Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem