18. feb 2007 14:28
tu bi se kar stinjalz rimljanko , študira je treba nekaj kar te zanima in če te res zelooooo zanima, potem boš verjetno tudi dobil službo na tem področju. Seveda ne nujno takoj, seveda moraš bit med boljšimi, recimo, če češ zbirat, seveda lahko najprej delaš kaj drugega, ampak jaz verjamem v srečo, ne v veze!
ja,policaje, zdravnike in posledično pogrebnike bomo vedno rabili, ampak to še ne pomeni, da bi si želela, da moj otrok postane pogrebnik ali policaj... Vsaj tisih 5 let, kolikor traja študij, naj dela nekaj, kar ga zanima, v službi itak moraš potem delat navadno še kaj drugega:)
cimetovka, atina in drejček,službo v farmaciji sigurno lahko dobite, samo se je pa treba pripravit tudi na to... Nikakor ne morete pričakovat, da vas bo nekdo vzel za produktnega vodjo brez tovrstnih izkušenj, torej, treba je začet nižje - pri strokovnih sodelavcih, te ves čas kdo rabi, razen pred novim letom. In seveda ne pričakovat, da vam bojo odgovorili na prvo prošnjo, če pa nikoli ne odgovorijo, potem prošnja ni dobro sestavljena, sem direktna, ampak tako je...
KO vas povabijo na interviju, se morate osredotočit na svoje prodajne lastnosti, torej na komunikativnost, zavzetos, prijaznost, prepričljivost,... ne toliko na strokovno znanje, ker jih to ne zanima toliko, ker kar boste rabili vedet, se boste itak morali naučit in dokazovat s testi...
Mene to delo čisto nič ne mika, ampak ko mi poteče pogodba tu, je čisto verjetno, da bom delala to, dokler pač ne najdem nič boljšega... In na intrevjuju bom seveda probala dat vtis, da si te službe najbolj na svetu želim... To jim veliko pomeni...
Veri