16. feb 2007 8:04
definitivno v New Yorkerju. jaz sem ga namreč kupila tam in sem navdušena nad njim! pussycat
16. feb 2007 8:04
definitivno v New Yorkerju. jaz sem ga namreč kupila tam in sem navdušena nad njim! pussycat
16. feb 2007 8:11
Jazi imam skoraj lahko rečem fetiš na moderce...ravno včeraj sem si 2 kupila, enega tudi z naramnicami okoli vratu...jaz vse moderce kupujem za 4 € oziroma 1000 sit v Mariboru v trgovini Šok (sama italijanska roba, meni res vsi odgovarjajo), ta ista trgovina je tudi v Celju blizu tržnice (pri Rimljaki). Nesmiselno se mi zdi dajati več denarja za moderc, ker so ti tudi zelo kvalitetni, (brez elastana pa moderca talo ali tako skoraj več ne najdeš), ko se jih naveličam grem pač po novega...priporočam, sploh če si na tesnem z denarjem...pa lp Majuscka
16. feb 2007 10:42
A imajo v NewYorkerju tud bombažne modrčke? Iščem samo bombaž, ker mi je od umetnih materialov ful vroče. (meni je najbližji NewYorker v Novem mestu)
16. feb 2007 11:05
Jaz sem ga pred pol leta kupila v H&M. Bila sem zelo presenečena, saj so jih imeli tudi v večjih številkah. certa
16. feb 2007 11:12
Jaz sem jih morala vse zamenjat po porodu. In sem hodila okrog in iskala. Na koncu kupila v H&M in sem zadovoljna. Mojo št. imajo malokrat, ker je med večjimi... (v Avstriji pa s številkami ni problema...). Pa cena je ugodna. ( sicer pa je Palmers kar se kvalitete, izdelave in tudi cene tiče na (mojem) prvem mestu.)
Kupujem pa samo tiste s klasičnimi naramnicami.
lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 16. feb 2007 11:12:27 Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 16. feb 2007 11:12:43
16. feb 2007 11:32
16. feb 2007 12:52
Alexis, zarad mene ti pa ni treba hodit. Če pa kdaj mimogrede pogledaš, bi bila pa zelo vesela. Samo bombažnih modrčkov se itak ne dobi, vedno je zraven mešan elastan - kar je po svoje dobro zaradi prožnosti, vroč pa tudi ni, če je v pravem razmerju.
Kaj pa pravite na takšnega?
16. feb 2007 13:05
fant bi bil navdušen nad idejo - pod pogojem, da bi bile roke njegove... Mi je že parkrat predlagal kaj takega, ko sem se pritoževala, da mi zdaj noben modrc ni več prav... Veri
16. feb 2007 13:18
Ne, ne, tele roke so umetne, namesto košaric
16. feb 2007 13:23
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Metuljčki s paradižnikovo omako