22. feb 2007 19:55
Čao, joj, mene pa ne ustaviš, ko vidim kje kaj dobrega na mizi...me nič ne briga, kaj si mislijo ostali. Prav zaprav mi gredo bolj v nos ljudje, ki jih je treba ful prosit. Res no, ma če nekaj postaviš na mizi, ja valda da si to njim namenil, ne pa za okras, no! Eni so glede tega res grozni. Pol pa sam mal poflekajo po krožniku, kao, oni so probal, men je pa kar slabo, kam bom z vsem ko bodo šli. Al pa ti ob pogledu na polno mizo začnejo o hujšanju in kalorijah...bljak.....folk, kje vam kultura, si mislim! Takšnih poznam kar nekaj. Ok, če res ne smeš, zaradi zdravja, al pa si res na dieti, ok, ne silim. Samo če je pa taka dieta, da potem, ko nihče ne gleda, recimo doma, pa hladilnik sprazne? Sej k sreči takšnih ni dosti, pa vendar. In če se povrh vsega še ful trudiš za nekaj - ja, res me prizadane. Enostavno pač uživam, če gostje uživajo ob mojih dobrotah in na koncu ostane samo kaka drobtinica...čeprav moj kolega pravi, da to lahko pomeni tudi to, da je bilo premalu in raje vidi, če kaj ostane na mizi. No, smo si res različni, kajne? Lep pozdravček, S.