Tiste, ki ste že pekle obe, kakšna je razlika? Jaz sem že parkrat naredila torto Nutella in nam je blazno všeč. Me pa ta Noa tudi malo mika.
*petra*
Tiste, ki ste že pekle obe, kakšna je razlika? Jaz sem že parkrat naredila torto Nutella in nam je blazno všeč. Me pa ta Noa tudi malo mika.
*petra*
14. feb 2007 12:51
Jaz sem končno naredila korak naprej in sem včeraj naredila torto, vredno greha - čokoladno verzijo. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4549
Drugače sem pa večno "cincala" med torto Noa in Nutella. Delala sem večkrat obe in sem bila z obema zadovoljna, jedci pa tudi.
Loni Makaroni
14. feb 2007 13:22
Lepo prosim za link od Noa torte, jo ne najdem. gianja
14. feb 2007 13:38
Delala obe.
Edina razlika, ki se je trenutno spomnim: torta noa je bila bolj nasitna.
Aja, pa v biskvitu od nuteline torte so se mi delale luknje, kar mi ni bilo všeč.
sara
14. feb 2007 15:04
Petra, zdaj si me pa najdla. Vsaka po svoje je zelo dobra, tako, da se je težko odločit. Mogoče je meni malo bolj pri srcu Noa, ker ima notri kremo, kakršno ima kranjska saharca, tisti, ki jo poznajo, bodo vedeli, o čem govorim. Je pa pri Noa torti res pomembno, da se krema dobro ohladi pred stepanjem. Pa najbolj zanesljiva je gorenjka jedilna čokolada.
LP
14. feb 2007 16:17
Sara, bi mene poklicala... bi luknje z veseljem pojdla. GajuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi