Hojla!
Ko na novo odprem portal, se mi napiše pravi datom, ko pa kliknem karkoli, sem zmeraj na nedelji: forum samo do nedelje, recepti samo do nedelje. Kaj je narobe?
Lp Špela
Hojla!
Ko na novo odprem portal, se mi napiše pravi datom, ko pa kliknem karkoli, sem zmeraj na nedelji: forum samo do nedelje, recepti samo do nedelje. Kaj je narobe?
Lp Špela
5. feb 2002 10:46
Verjetno imaš izključeno avtomatsko osveževanje v nastavitvah brskalnika! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. feb 2002 17:31
Kako pa naj vključim avtomatsko osveževanje? hvala ter LP Špela
5. feb 2002 22:19
Hm, odvisno od brskalnika. Internet Explorer ima to v Tools/Internet Options/General/Settings. Tam označiš, da želiš vedno vzeti z interneta novo verzijo datoteke (ne iz keša!)... Ampak pri tebi gre za nekaj drugega... Kaj točno vidiš s starimi datumi? Če lahko odpreš to temo, pomeni, da se ti pokaže. Kakšen datum pa stoji zraven? Čudno je tole! Datum se generira na strežniku! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. feb 2002 12:03
Takole poteka zadeva na mojem računalniku. Ko na novo odprem kulinarično stran, se mi na portalu pokaže današnji datum. Potem odprem na forumu npr. eno novo pismo . Ko pa hočem pogledati naslednjo novo pismo, pa mi gre takoj na portal z nedeljskim datumom, zadnji datumi na forumu pa so 2.2.. Če pa hočem spet današnji datum, moram čisto ven iz kulinarične slovenije in potem vse od začetka. Pojma nimam, kaj bi lahko bilo narobe. Tudi nič nisem spreminjala na računalniku. Lp Špela Sporočilo je spremenil(a) spela dne 06. feb 2002 12:05:38Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Tajska rdeča curry pasta