9. mar 2007 16:51
Zbolela - sem upala da me gripa ne bo ujela. Sedaj ko sem vse doma "pocajtala", sem pa še sama "fasala". Sem zelo Ponavadi je tako, če se človek preveč veseli. Lepo, lepo se imejte, pa še zame en popijte. Lili lili A.
9. mar 2007 16:51
Zbolela - sem upala da me gripa ne bo ujela. Sedaj ko sem vse doma "pocajtala", sem pa še sama "fasala". Sem zelo Ponavadi je tako, če se človek preveč veseli. Lepo, lepo se imejte, pa še zame en popijte. Lili lili A.
9. mar 2007 19:42
Jaz bi pa želel letos na okenski polici imetei gorenjske nageljne. Če ima mogoče katera izmed vas, ki pridete jutri na srečanje, kakšno sadiko, bi se res priporočal.
LP vsem do jutri.
Matjaž
9. mar 2007 19:47
Želim vam prijetno , , , in kobra 1
9. mar 2007 19:58
Imejte se lepo ,načvekajte se še zame,ne se pozabiti slikat ,pa še štruklje si privoščite ,ker so res dobri. lp goga
9. mar 2007 20:23
lili A. zelo sem se te veselila spoznati, in res mi je žaj, da si zbolela. Upam, da se kmalu spoznava in čimprej ozdravi.
Matjaž- jaz ti prinesem sadiko gorenjskega nageljna. Samo eno lahko zrihtam- zate.
JORDI
9. mar 2007 20:26
Hvala za lepe želje JORDI
10. mar 2007 9:12
ne pozabite--danes andreja č.
10. mar 2007 9:14
Ne bomo pozabili zvitorepka
10. mar 2007 9:33
Drage kolegice! Želim vam eno lepo, prijetno popoldne! Veronika
10. mar 2007 10:31
Imejte se lepo, nam, ki nas ne bo zraven pa privoščite kakšno slikco.
lp
MarjanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev