16. mar 2007 8:59
Hvala za nasvet, pa še petek je in to smo čakali cel teden. Lep vikend vsem skupaj McNena
16. mar 2007 8:59
Hvala za nasvet, pa še petek je in to smo čakali cel teden. Lep vikend vsem skupaj McNena
16. mar 2007 14:46
mamamia je napisal/a: |
Mislim, da bo na naslednjem srečanju divje. Lady Vendy in ežoj bosta odplesala rock'n'roll, medve z Ognjič pa imava še en skupen načrt, razbijanje kozarcev ob srbski turbofolk muziki (ognjič, saj dogovor še velja, kajne?)... Mamamia mamamia |
Naj bo dovolj kozarcev tudi zame.
Mislim pa, da kak venček starogradskih lahko kar same zapojemo. ( dost za uvod )
Frina
16. mar 2007 15:53
OOO, frina, dobrodošla v klubu....
Fijaker stari ulicama luta...
Ima dana, kada ne znam šta da radim
Zaustavite Dunav, i sa druge strane, jer to je pesma moja
i pesma moje drage
nek me uvek prate
s čašom rujna vina
osam tamburaša s Petrovaradina...
Zdaj pa ti ne razbijaj kozarcev!!!
Mamamia
mamamia
16. mar 2007 16:05
Ohhhhhh Ognjič
16. mar 2007 18:26
No kaj je zdaj to. Kje so SLIKICE??? jade
16. mar 2007 18:53
Slikc ni ,ker smo bile na srečanju same orng osebe in nas lisicka ni mogla spravit v objektiv....smo obljubile da se bomo skrčile...
16. mar 2007 19:13
Kuharca, nakladaš, jaz sem slikce videla, nekje tule na forumu. rimljanka
16. mar 2007 19:40
Kaj, še vedno nič slikic? Boste videle na naslednjem srečanju, kako se bo bliskalo?Ima čaše da razbijem i da se napijem..... rimljanka, ja kje pa si ti slikice videla? A mam narobe očala, da jih jaz še nisem? Prihodnjič pridem, pa magari na metli priletim ali pa na oblaku, ki ga prej naročim....haha Kyara
16. mar 2007 22:07
mamamia je napisal/a: |
OOO, frina, dobrodošla v klubu.... Fijaker stari ulicama luta... Ima dana, kada ne znam šta da radim Zaustavite Dunav, i sa druge strane, jer to je pesma moja i pesma moje drage nek me uvek prate s čašom rujna vina osam tamburaša s Petrovaradina... Zdaj pa ti ne razbijaj kozarcev!!! Mamamia mamamia |
Mamamia, imaš neko čudno povezavo z mojo dušo. Ne vem, kam je izginilo že napisano besedilo Osam tamburaša s Petrovaradina, ki sem ga že napisala. Fijaker pa je sjetna pesem, ki smo jo prepesinili za himno v brigadi, ko smo obnavaljali mesto namesto proizvodnega dela.
Toliko krasnih pesmi, ti pa zadeneš ravno dve moji najljubši.
Zato po uživaj ob temle http://www.youtube.com/watch?v=99FW83mRgK0 ( to je pa res bolj frišna ljubav ).
In vsi ostali tudi.
Frina
16. mar 2007 22:16
Eni pač v klepetalnici vidimo, česar tule ni................................................... rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Lazanja iz palačink