16. mar 2007 22:16
Eni pač v klepetalnici vidimo, česar tule ni................................................... rimljanka
16. mar 2007 22:16
Eni pač v klepetalnici vidimo, česar tule ni................................................... rimljanka
18. mar 2007 0:40
Frina, nazadnje sem tole petrovaradinsko pela skupaj z nevesto na srbski poroki, oktobra v BG, ko se je poročil moj bratranec. Na stolih, jasno, kozarcev pa nisva metali....
Glede čarovniških povezav je pa tako - kot se Prekmurci "navohajo", se mi drugi, "iz istega testa", očitno tudi...
Sicer pa imamo starogradske na cedejih, jasno, čeprav ga ni lepšega kot nekje v Skadarliji (ali pa kje drugje, saj je vseeno), to poslušat v živo...
Kaj ko bi kulslo šla na izlet v Srvijo oziroma BG?
Mamamia
mamamia
18. mar 2007 7:11
Mamamia, dober predlog! Ker sem tudi jaz ljubitelj starogradskih biserov, se ti takoj pridružim.Da o srbski kulinariki niti ne govorim. Njami, se mi že cedijo sline. Kyara
18. mar 2007 8:05
Punce, to bi pa bla čaga. KulSlo,pa Beograd. Čeprav sem službeno dostikrat v tem koncu, tega ne bi hotla zamudit.
Gobica
18. mar 2007 9:50
Haj, punce! Poslušam tole pesmico Jesen stiže Dunjo moja in me kar stisne pri srcu. Pa tiste, ki ste jih navedle- Fijaker stari in Petrovaradinska......tudi jaz si močno želim, da bi še kdaj poslušala te starogradske kje na Skadarliji. Če pa bi bila poleg še družba s Kul-S, bi bilo pa . Že nekaj časa sem v tako turobnem razpoloženju, da mi je tale predlog zares ogrel dušo. Če boste organizirale, se vam pridružim, pa čeprav bi morala potem ležati v bolnici 14 dni. ZIMA
18. mar 2007 14:29
Uhuhu, se mi zdi, da bi bilo treba malo povprašat za kak bus, vsaj mini izvedbo...Mamamia mamamia
18. mar 2007 14:48
Dobra ideja, to bi bil 1. izlet v tujino, čeprav to za mene nekako še vedno ni tujina. Računajte tudi name. riba-ribica
18. mar 2007 17:59
Kaj ste na Gorenjskem šparali tudi s fotoaparati, da ni še slik. LP reza
18. mar 2007 19:36
Ja seveda jih ni, če jim je bilo pa škoda filma . jade
18. mar 2007 20:03
Ejjj, mamamia, jaz tud grem , da me slučajno ne pozabite. Zdej samo še kruh spečem, potem pa...ni problema OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Bananin puding z vanilijevimi rogljički