10. feb 2007 21:54
Jaz jih posolim prej, paniram pa čisto navadno - moka, jajc, drobtine. Pozdravček!
10. feb 2007 21:54
Jaz jih posolim prej, paniram pa čisto navadno - moka, jajc, drobtine. Pozdravček!
11. feb 2007 10:18
Jaz sem jih do sedaj povaljala samo v mešanici moke in drobtin in jih ocvrla v vročem olju. Nato sem jih še posolila. Zraven smo jedli paradižnikovo solato. Sedaj pa mi je soseda povedala naj jih povaljam v koruzni moki. Še nisem poskusila.
LP
slavi1
11. feb 2007 10:28
Meni so najbolj všeč čisto naravne. Očiščene v morju. Jih ni potrebno soliti. Potem pa pečene na žaru. Po počenih pa peteršilj in česen. Zraven krompirjeva solata.
11. feb 2007 13:28
Slavi, seveda, ribe - posebej pa rečne ribe, se vedno pomokajo v koruzni moki. Dobijo tako lepo hrustljavo skorjico. Pozdravček!
11. feb 2007 13:34
Dragička, predvidevam sicer da ne bo odziva, ampak - postrvi se povalja v ajdovi moki. Na ta način dobiš hrustljavo ribo prekrasne barve. Lisa
11. feb 2007 17:18
Lisa, verjamem... ampak jaz sem se vseh "for" in skrivnosti okrog rib naučila od 10 let starejše svakinje, katere mož je zaprisežen ribič. V njenih krajih se pa ajdova moka kaj preveč ne uporablja. Pozdravček!
11. feb 2007 17:35
Cila, lahko preizkusiš tale recept, če se ti da pacat:
Blanchy
11. feb 2007 18:58
Zloženec s krompirjem. Mamamia mamamia
11. feb 2007 20:21
Mamamia, sliši se dobro. A ga še nisem nikoli delala in ne vem kako izgleda. Recepta pa tudi ne znam najti, pod zloženec mi vrže ven samo tistega z lososom. Če Ti ni odveč, ga prosim ob priliki napiši tu. Za sardele imam sedaj že kar veliko idej, za priloge sem pa še v zagati.
Cila
11. feb 2007 20:47
Cila, poiščem v rokovniku, in pošljem (ne danes, jutri). Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi