Kmalu grem v Moravske toplice. A kdo ve, če se kje v kakšnem mlinu da kupit moko(rženo, črno...)Kruh iz njihove moke je res nekaj najboljšega! Hvala za pomoč!
londonska rezina
Kmalu grem v Moravske toplice. A kdo ve, če se kje v kakšnem mlinu da kupit moko(rženo, črno...)Kruh iz njihove moke je res nekaj najboljšega! Hvala za pomoč!
londonska rezina
10. feb 2007 9:28
10. feb 2007 12:06
Hvala za odgovor.To mi je še bolj pri roki, ker je to skoraj ob poti, ko grem k mami. Lepo soboto vsem! londonska rezina
10. feb 2007 22:03
Dobrodošla pri nas v Moravskih Toplcah,imej se lepo in izkoristi vse kar ti ponujajo,obenem pa si oglej naše lepo Prekmurje.Pa ne pozabi poskusiti naše prekmurske domače šunke in ostalih dobrot.Dobiš jih v vinskem hramu Erniša Mirana in Marije,preverjeno dobro,sta moja starša. Lp Anita Anita
10. feb 2007 22:13
ANITAE, hvala za lepe želje.Gotovo bomo izkoristili vse kar bo možno.Veliko vaših dobrot poznam,verjetno bomo pa še kaj našli. londonska rezinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Klasična pizza