Kako shranjujete
sila
Kako shranjujete
sila
9. feb 2007 15:18
Mi uporabljamo samo Tupperware posodo in smo zelo zadovoljni. Domači kruh ostane 3 do 4 dni enak ali vsaj zelo podoben svežemu, kupljen pa se po dveh dneh že malo osuši. Vse druge variante meni niso všeč. Pekarica
9. feb 2007 15:52
tudi mi imamo od tupperware pa nismo ne vem kako zadovoljni. kruh nam zelo zelo hitro splesni. ksenija
9. feb 2007 15:56
Imam kruh v predalu.Ker se rahlo suši,premišljujem kako neprodušno vrečko bi si sešila. ena mš
9. feb 2007 16:00
tudi jaz nisem zadovoljna z tuppervare,moja mama hrani k v nakupovalni vrečki in ima hrajenega v hladilniku.lp senka! senka
9. feb 2007 16:06
Imam sicer tupperware posodo, ampak kruh v njej shranjujem zgolj zato, ker jo pač imam, ne pa zaradi nekih strašnih prednosti. Kot v vsaki drugi posodi tudi v tej kruh ostane svež dan, dva ali tri..., pa v platneni vreči je enako. Meni je bila čisto ok tudi tista lesena posoda, pa so me potem prepričali za tupperware, ampak kakšne prednosti pa res ne vidim....Ali pa nisem dorasla vsej zadevi, se bojim. Mamamia mamamia
9. feb 2007 16:07
V predalu v lesenem zabojčku. Zraven v istem predalu imam vse sorte mok, da je predal izkoriščen. LP
9. feb 2007 16:17
pri nas kruh zamrznemo na primerne konce in odtajamo, ko se ga potrebuje. ko kaj ostane, se ga shrani v PE vrečki v plastični škatli, pa ne vem a je od tupperwareja ali ne. je pravzaprav vseeno, ker je kruh notri redkokdaj dalj od enega dneva. LP Drejček
9. feb 2007 16:32
Tudi naše gospodinjstvo je opremljeo z Tuperweare posodo za kruh in to ...ta novo - nov model, ki je podoben klasičnim škatlam za kruh ( tiste polkrožne) in zgleda tudi mi nismo dorasli tej škatli... Predvsem je bila draga ko žafran....kruh notri pa ne počaka več kot pa kruh, ki smo ga pred nakupom shranjevali v vrečki v kuhinski omarici. Pa tale škatla zavzame kar veliko prostora že na tako malo odmerjei kuhinjski površini. Nevem no..misim, da je nebi še enkrat kupil....sploh pa ne za ta denar....plastika je le plastika...ta od tuperwearja je pa sploh precenjena.. Lep in prijeten dan vam želi:
9. feb 2007 16:35
Tudi mi že leta kruh shranjujemo v TW posodi ,in smo se zelo navadili na tak način shranjevanja. val
9. feb 2007 16:42
TW za kruh imam že leta. Ko sta bila otroka mlajša, mi je bila ta škatla všeč, ker sem kruh narezala na rezine in si je vsak jemal že narezan kruh. Praktično je bilo predvsem zato, da ni bila stalno cela kuhinja v kruhovih drobtinah. Je pa potrebno posodo stalno čistiti in paziti, da niso v njej ostanki drobtin, ker drugače kruh splesni. TanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Pijana Kokoš