10. feb 2007 19:44
Dodala bom še moj komentar. Že dva dni se ukvarjam s tem, ali je moj prosti čas sploh vreden tega komentarja. Pa mi duša ne da miru, da ne bi napisala, kaj si mislim o tem vsem skupaj. Za začetek nisem šolana slavistka in se trudim po svojih močeh z pravilno slovenščino. V šoli se nikoli nisem učila strojepisja. In ta tema mi je ena sama velika bedarija. Pri vsem skupaj pa mi je najbolj smešno to, da je bila KULSLO moja zabava, del mojega prostega časa in tudi del mojih ljudi, ki so mi ljubi, eni bolj, drugi pa seveda manj. Verjetno se bomo sedaj ocenjevali, si pripisovali napakice in za določeno število zbranih napak, bomo verjetno imeli prepoved kulslo 1 teden, nato 1 mesec in po tem pa pa, adijo. S tem, da napišem kot mislim, je to velikokrat po domače, ker to je meni ena domača stran in ne ure izobraževanja slovenjskega jezika. Trudim se vedno, a včasih te čustva odnesejo v levo ali v desno. Naj mi ne zamerijo tisti pristaši slovenjskega jezika, seveda pravopisnega, če sem slučajno v tem tekstu kdaj zmotila, ampak to sem JAZ!
JORDI