7. feb 2007 16:02
Ne morem verjet kaj vse ljudje skup zvlečejo. Suzi
7. feb 2007 16:02
Ne morem verjet kaj vse ljudje skup zvlečejo. Suzi
7. feb 2007 17:12
bla bla bla
7. feb 2007 17:51
Čisto na kratko zate enaMarjetka in tudi za vse druge Rak materničnega vratu nastane zaradi virusne okužbe in ne zaradi Always vložkov. Več kot 60% žensk okužbo samodejno preboli, nesrečni preostali del ženske populacije pa pravočasno ali pa tudi ne - zadevo operacijsko (konizacija) odpravi. Sam razvoj poteka iz I.faze v III., nekaterim hitreje (v nekaj mesecih), drugim počasneje (leta)in šele nato nastane rak, če seveda ni prej pravočasnega medicinskega posega. Prav iz tega razloga medicina uvaja cepljenje mladih deklic, ki še naj ne bi imele spolnih odnosov, da jih pravočasno zaščitijo pred tem virusom, ki se prenaša edinole s spolnimi odnosi in nikakor ne z Always vložki. No, pa veliko zdravja za vse in čim več forumov na TEMO - KULINARIKA! Zmajčica Zmajcica
7. feb 2007 18:16
Ivonja, a mi lahko prosim razložiš, kaj je MOONCUP?
7. feb 2007 18:53
Ne potrebujem razlage, sem se že izobrazila na netu. Če je katera prav tako nevedna kot jaz, naj pokuka sem: www.storklja.si/index.php%3F939%26" target="_blank">http://64.233.183.104/search?q=cache:FYvU6Tmrz_4J:w
7. feb 2007 18:59
Si ne predstavljam, da bi uporabljala ta MOONCUP. Brez zamere za nadaljna vprašanja, sem pač nevedna. Kam pa odteka ta kri? Imaš na sebi nalepleno še vrečko, kot je tista za urin? Mijan
7. feb 2007 19:52
pipy_ je napisal/a: |
Kaj pa o.b. tamponi? Veste da lahko zanosite z njimi, saj vsebujejo moške spolne celice. pipy_ |
7. feb 2007 19:54
He, he, ste pa res za štose...........samo malo več bi morale povedati, kako so spermiji konzervirani. Taki, sveži, preživijo komaj nekaj ur, pa še v ustreznem okolju morajo biti. rimljanka
7. feb 2007 20:14
Mijan kakšna vrečka za urin? Tukaj si lahko prebereš VSE kar te zanima: http://www.mooncup.co.uk/wc.php?u=1092 Pa lep pozdrav! ivonja
7. feb 2007 20:34
Mijan se strinjam s tabo! Tole mora bit pa res higiensko ,ni kaj! Pa brez zamere KristinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Brownie Muffins