Prosim slovenski naslov pesmi, ki jo pojeta Robbie Williams in Nicole Kidman - Something Stupid.
Hvala vnaprej.
slavi1
Prosim slovenski naslov pesmi, ki jo pojeta Robbie Williams in Nicole Kidman - Something Stupid.
Hvala vnaprej.
slavi1
6. feb 2007 9:59
nekaj neumnega? nektarina
6. feb 2007 10:01
A obstaja tudi slovenska različica? Kdo pa jo poje? vanya
6. feb 2007 11:45
Nektarina, to ni pravi naslov. Vem da dobesedni prevod pomeni to. Rada bi potegnila z eMule, pa ne vem niti pravega naslova, niti izvajalca. Vem, da pojeta ravno tako ženska in moški. Obstaja slovenska različica, mislila sem da jo poje Edvin Fliser in še neka, vendar sem potegnila z eMule, pa ni bila prava. slavi1
6. feb 2007 11:54
Mogoče tole: sonja in ivo mojzer - v zvezdah je zapisano ali pa nataša nardin - kar čutim. vanya
6. feb 2007 12:05
mislim da bo V zvezdah je zapisano pravilno...moram prebrskat po svoji bazi te muzike...morda še kaj najdem, lepa pesem... p jap to je to, sonja in ivo mojzer - v zvezdah je zapisano, se mi ravno v ozadju vrti... Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 06. feb 2007 12:06:45
6. feb 2007 12:09
Pesem Te ljubim, duet s S. Mojzer na CD 30 let - to sem jaz. Loni Makaroni
6. feb 2007 12:13
aja, nisem vedela, da obstaja tudi slovenska različica. no glavno da si našla nektarina
6. feb 2007 12:13
Loni pri meni je pa zgoraj omenjeni naslov...
6. feb 2007 12:21
Sem pogledala in je možno, da je oboje skupaj "V zvezdah je zapisano Te ljubim", sem najprej mislila, da sta dve pesmi. Loni Makaroni
6. feb 2007 12:28
ni važno, važno je da je slavi1 dobila svoj odgovor...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Kruhove kroglice