26. jan 2008 20:19
Balonka tistega ja. Postavim na pult, olje primerno segrejem in .......To so spomini od lani -letošnje bom delala jutri. ko bom gotova sporočim ali imam krofe ali krompirje! šentjanževka
26. jan 2008 20:19
Balonka tistega ja. Postavim na pult, olje primerno segrejem in .......To so spomini od lani -letošnje bom delala jutri. ko bom gotova sporočim ali imam krofe ali krompirje! šentjanževka
26. jan 2008 20:51
Jaz sem jih pa ravno dala v pečico - narejeni pa so po Recinem receptu. Jutri pa sledijo še ocvrti, če bom imela čas. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
26. jan 2008 21:14
Katka a so ti tokrat ratali? lp Vesna
26. jan 2008 21:22
V kruhomatu niso vzhajali nič (nobeno testo mi spet ne vzhaja, tudi nočna potica mi ni za Božič...), v pečici so se dvignili, sedaj se hladijo, saj bodo dobri. Jih pa moram še cvreti, da bom videla če bo letos.... Skratka, tudi letos mi testo ne vzhaja, tudi solno-kvasna emulzija in nasveti mojstra pri meni ne vžgejo :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
26. jan 2008 21:50
Bom držala pesti. Mogoče pa le bo. lp Vesna
26. jan 2008 22:44
Koliko olja pa rabite za picopeka? Tistega večjega (40 premera)? Atina
27. jan 2008 7:20
A ni picopek preplitev za krofe? Kyara
27. jan 2008 9:10
Ja, naš je visok meter devetdeset Anamarija
27. jan 2008 9:18
Po parih letih sem spet privlekla na plan kruhomat.Krofi so mi ratali u prvo,so krasni,imajo zelo lepe " kranclne".Super recept ! Včasih so se norca delal,da krancelni ratajo,če si nedolžna.No,ker jo maham že kar proti 45 ne vem , če to kaj velja. gajka
27. jan 2008 9:37
Ker nimam kruhomata, bi probala naresti maso kar v multipraktiku. Je kakšna že probala in kako je ratalo? bekiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom