5. feb 2007 12:23
hehe, tica, glede na to, da si to temo odprla kar 10 dni prej, bi težko verjela, da nič ne pričakuješ
hec mora bit
Moj ljubi ni preveč za datume, moj rojstni dan je po moje edini, ki ga ve - na kar sem seveda ponosna, hehe:) Sicer ga zezam, da samo zato, ker je njegov najljubši glasbeni izvajalec imel na ta dan koncert in je mel reklamo v sobi obešeno:) Pa pravi,d a ne zato
tak da nič ne pričakujem prav na ta dan, kar pa še ne pomeni, da mu ne bom naredila kakega presenečenja (romantično večerjo v dvoje - več nas itak še ni, hehe:) doma, pa eno ful fensi sladico), če mi bo ratalo pa še kako pozornost, odvisno od časa in slabosti...
zdi se mi trapasto ločevati, da če na ta dan praznuješ, pomeni, da sicer ne in obratno. po moje se maš lahko na ta dan super in imaš večerjo ob svečkah, pa kak drugi tudi, saj nikjer ne piše, da tisti, ki kako malenkost da/prejme za valentina, se pa obeveže, da za vse ostale dni ne sme dat/prejet ničesar. meni je recimo zadnjič fant prinesel knjigo o sladoledih
- kar tako, jaz sem njemu sešila flis jopo, tudi kar tako, oz. ker bi mu prav prišla, ker ne more trenutno puloverjev nosit... Pa to še ne pomeni, da se ne moreva met TUDI za valentinovo fajn, hehe
Veri