A lahko naredim svaljke samo s skuto in brez krompirja? Ima kdo kakšen recept?
LP
Scorpy
A lahko naredim svaljke samo s skuto in brez krompirja? Ima kdo kakšen recept?
LP
Scorpy
3. feb 2007 15:25
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1896 Jaz delam testo po tem receptu. jade
3. feb 2007 15:25
Seveda brez sladkorja in marelic. jade
3. feb 2007 15:32
o hvala, jade. Saj bi jih u bistvu raje naredila s krompirjem, samo nimam une zadeve za pretlačit krompir doma. Verjetno pa ne bi bilo u redu, če bi ga pretlačila kot za pire krompir.. No, grem kar kuhat... lp Scorpy
3. feb 2007 16:25
Meni osebno so skutini boljši kot krompirjevi. jade
3. feb 2007 19:42
Skutne jaz vedno delam s pšeničnim zdrobom. Loni Makaroni
3. feb 2007 23:03
Scorpy, malo pozno sicer, ampak mogoce za drugic: jaz sem testo ze parkrat naredila s krompirjem, pretlacenim z "mucko za pire" in sploh ni bilo opaziti prav nobene razlike od taksnega testa, narejenega s "pravo mucko"... tako da, karkoli ze, samo da je stlaceno, potem naprej pa vse isto kot sicer (ali pa, kot so ze rekli, varjanta s skuto). Karkoli ze, upam da je bilo kosilo dobro, pa porocaj kaksno "kombinacijo" si izumila ti. pozdravcek, Teja teja-kit.
3. feb 2007 23:09
krompir lahko simpl zmiksate z stepalnikom za smetano , jaz sploh ne uporabljam več tiste paštalke za krompirKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Bruschette s paradižnikom in kumarami