2. feb 2007 17:47
narežeš jih na trakove, dodaš parmezan iin beljak, zviješš v prtič in ksuhaš, potem pa postrežeš narezano narezine kot prilogo. Mamamia mamamia
2. feb 2007 17:47
narežeš jih na trakove, dodaš parmezan iin beljak, zviješš v prtič in ksuhaš, potem pa postrežeš narezano narezine kot prilogo. Mamamia mamamia
2. feb 2007 18:12
PALAČINKE NADEVAŠ Z ŠUNKO IN SIROM,SPANIRAŠ ZMOKO JAJČKOM IN DROBTINAMI OCVREŠ PA JE DOBER TEK. kepca
2. feb 2007 20:10
Naredi iz njih torto. Na namazan pekač (okrogel) položi palačinko, namaži z nadevom (skuta, marmelada,...) drugo palačinko, namaz,.....zaključi z palačinko in prelij z mešanico iz jajca, kisle smetane, sladkorja,.. ter speci. Pride zelo slastno! Danes pa je kolegica postregla štrudel, v katerega je na skutin nadev položila tudi palačinke. Seveda testa ni zvila, ampak samo polagala eno plast na drugo. Lp vdolin vdolin
4. feb 2007 7:50
Tako kot Kepca, samo da dam jaz v vsako palačinko eno rezino mortadele srček, je najbol primerne velikosti. Panirane spravim v skrinjo in potek kar zmrznjene kanelone brez predodtajanja ocvrem. Pa zraven malo tatarske omake. Pravljica. Matjaž
4. feb 2007 8:47
mamamia, kako to narediš? sliši se zanimivo, pa nisem razumela razlage :) nike
4. feb 2007 9:51
Zelo okusna je tudi "prekmurska gibanica" iz palačink, namesto plasti testa daš pač palačinke in nadev po istem sistemu. Jaz imam rada tudi nadevane z gobicami in gratinirane v pečici. Vdolin, nisem čisto razumela, zveni zanimivo. Samo štrudel je vedno zvit. A tu je bilo testo za štrudel in palačinke? katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Polnjene paprike