V hladilniku mi je ostala večja količina navadnega TAMAR NAMAZA . Očitno so se moji vključno z mano prenajeli. Se da narediti kako pecivo ali kaj drugega .
Lep pozdrav
STANEJ
V hladilniku mi je ostala večja količina navadnega TAMAR NAMAZA . Očitno so se moji vključno z mano prenajeli. Se da narediti kako pecivo ali kaj drugega .
Lep pozdrav
STANEJ
1. feb 2007 13:25
Jaz ga uporabim namesto mascarponeja oziroma pasirane skute pri kakem receptu, npr. pri torti vredni greha. Se ni še nihče pritožil. Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 01. feb 2007 13:26:14
1. feb 2007 13:28
Lahko bi se zamenjal za kislo,sladko smetano ali skuto.Samo treba bo manj solit,saj je sirček že mal slan. ena mš
1. feb 2007 13:59
po moje bi ga lahko dal(a) v francoske štruce - saj en recept je v bazi, ful dober. zvaljaš testo, ga namažeš z nadevom iz kisle smetane - v tvojem primeru tamar namaza, česna, zelišč, prepražene čebule,... po želji. nike
1. feb 2007 14:40
Se strinjam z galyko in eno mš. Porabila sem ga v polivki za testenine v pečici. karfiola
1. feb 2007 15:46
Zmešaš skuto, jajce in pšenični zdrob v kompaktno maso. Masa počiva dve uri na hladnem. Potem to maso oblikuješ v dolgo štruco. Zaviješ v krpo ali pa alu-folijo. Kuhaš v kropu 40 minut. Ko odviješ, se zadeva lepo reže na rezine. Lahko je priloga k mesu ali zelenjavi. Lahko pa zadevo posuješ s cimetom, sladkorjem in na maslu praženimi drobtinami. Vendelina jr.
2. feb 2007 11:59
Galyka, ema mš, nike , karfiola in vendelina jr. , hvala lepa . Glede na vaše ideje predvsem Vendeline jr. , tamar namaza več ni v hladilniku. lp STANEJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev