1. feb 2007 16:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
Draga Zvončica
Guglanje je mati modrosti. Poleg med.over.net je ogromno kvalitetnih odgovorov (vključujoč indikatorje, ki te zanimajo) tudi na straneh, ki jih najdeš z naslednjimi ključnimi besedami:
- "prostate"
- "prostate disorder"
- "prostatis"
- "PSA indicator"
Lahko pa tudi sufraš po spletni strani Pfizerja, Plive, Leka, Novartisa
V vsakem primeru boš več izvedela na omenjem kot tukaj.
Vendelina jr. |
Vendelina, s tabo se popolnoma strinjam. Ze med diplomsko nalogo, ce sem kaj sprasevala mentorja, kako bi ta ali drugi problem resila (pac naj mi pomaga), mi je rekel:"Kaj pa, ce bi bila sedaj v Texasu ob polnoci in bi rabila pomoc in seveda ne bi kar taako mogla telefonirati v Evropo...., zamisli si, kako bi nasla resitev." Na zacetku gre tezko, potem se pa navadis. Sedaj me je pot zanesla dokaj blizu texasa in povem, da kar so mi rekli mi tukaj pride se kako prav, ker je zelo tezko kaj vprasati, ker hocejo da se vsak sam znajde.
Moramo se res stokrat zahvaliti za stricka Googla in za vse kar nam je to prineslo (dobro in slabo). Na internetu sedaj dobis toliko strokovne pomoci, res je, da ce znas vsaj anglesko je se lazje. Seveda moras prebrati malo vec ampak pri tem si potem vsaj siguren, da NE das popra pri povecani prostati.
Zvoncica, zelim ti, da cim prej dobis resitev za ta problem, ceprav je tudi vse to z bucnimi semeni res, ampak bi se morala zaceti ze kot preventiva.
Jerneja USA