Zanima me kje kupujete knjige, predvsem strokovne? Kje je najugodnejši nakup, a kupujete tudi preko interneta?
Hvala za Vaše odgovore?
Zanima me kje kupujete knjige, predvsem strokovne? Kje je najugodnejši nakup, a kupujete tudi preko interneta?
Hvala za Vaše odgovore?
31. jan 2007 20:04
amazon, če se le da, drugače pa včasih konzorcij v lj LP Drejček
9. feb 2007 21:38
Mene pa zanima, kako se naroči knjige iz tujine. Jaz nikakor ne želim vpisati kakšne številke mojega računa ali kaj podobnega. Ali se lahko pošiljke iz tujine plača po povzetju? Po moje ne. Ali jih lahko naročim kje v Sloveniji? Pesnica
9. feb 2007 22:56
Jaz tudi upam, da nama bo kdo to razložil. Imam nekaj ogledano, pa si ne upam, kar vpisati št. računa . gaja 1
9. feb 2007 23:46
Če se ne motim, se da knjige iz tujine naročiti tudi v Konzorciju, nisem pa 100%. Vem, da sem enkrat spraševala po eni knjigi, zdaj pa se ne spomnim več ali je bila tudi v njihovi ponudbi in je trenutno niso imeli (in bi jo zato naročili v UK) ali se je šlo za eno xy... Je pa vredno vprašat. Teja
9. feb 2007 23:51
No, jaz jih naročujem prek knjigarne MK. Tam na tistem linku od ežoja je. LP juhica
10. feb 2007 7:25
Že več kot deset let ( še v uni državi ) redno kupujem knjige pri amazon.com, amazon.co.uk, mal bolj po redko pri barnes&noble, lindsaybks in camden ( nekaj sem jih kupil tudi pri aircraft spruce in bankarela aeronautica v Italiji ) in nikoli, ponavljam nikoli ni bilo težav z bančno kartico ( zloraba ali kaj podobnega ). ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Kraljevska jajčka s holandsko omako