Moja mama razmišlja o tem, da bi si kupila kremo kozmetike Kahne in sicer nek nov proizvod-DOTOX 50.Zanima me,če je že katera uporabila to kremo in seveda vaše izkušnje. Sama sem namreč imela enkrat eno njihovo kremo, pa mi ni odgovarjala.
Lp,
ela
Moja mama razmišlja o tem, da bi si kupila kremo kozmetike Kahne in sicer nek nov proizvod-DOTOX 50.Zanima me,če je že katera uporabila to kremo in seveda vaše izkušnje. Sama sem namreč imela enkrat eno njihovo kremo, pa mi ni odgovarjala.
Lp,
ela
31. jan 2007 18:18
Moja mama jo je imela,a ni bilo vidnega tezultata.Sama sem uporabljala Dotox 25-res premalo mačan.Spva je koža res dobro reagirala,z vidnimi rezultati,čez 14 dni spet stara zgodba.Mogoče treba sprobat pa se vidi kako koža reagira.Zraven sva uporabljale še :aloa vera,c-vitamin,korenčkovo olje,krema z kislino.To uporabljava še sedaj razen Dotoxa.Mislim,da so sestavine zelo naravne.Moram napisati tudi to ,da sem nekaj let uporabljala kremo Vishy proti gubam,pa sem jih predčasno dobila.Zdej pa bod pametn! ena mš
31. jan 2007 18:31
Pri kozmetiki je pač tako, da enemu odgovarja eno, drugemu drugo. Vsaka koža ima svoje značilnosti in potrebe, različno se odzivamo na isti preparat. Tako da je krema lali kak drug preparat ahko najboljše znamke in najvišjega cenovnega razreda, a kaj, ko koži ne ustreza. Ko menjam kremo za obraz ali tonik ali čistilno mleko, vedno prej 14 dni preizkušam s testerji, in kar se obnese v tem času, kupim. Sem se se že nasankala, ko sem preizkušala en teden, tako da si zdaj vzamem dalj časa in je manj možnosti, da pihnem mimo. Mamamia mamamia
31. jan 2007 19:03
Ta Dotox zadeva vsebuje res eno sestavino, ki naj bi bila po učinku podobna botoxu (trenutno se ne spomnim imena, niti se mi jo da iskati po netu). Ampak problem je v tem, da se krema maže na cel obraz in ne samo na predele, kamor se sicer vbrizga botox. Druga stvar pa je v tem, da sestavina ni ravno dobro preizkušena - stranski učinki niso znani. Ko gube enkrat so, se jih ne da drugače odstraniti kot s skalpelom. Če ne verjamete, prelistajte stare revije Vip in vse bo jasno. Kreme, ki naj bi bile proti gubam, vsebujejo (velikokrat tudi ne) antioksidante. Ti pa PREPREČUJEJO nastanek gub. In ne "zdravijo" gub, ko enkrat že obstajajo. Na obraz lahko namažete karkoli, ampak gube se ne bodo premaknile nikamor. Nujna pa je vsakodneva UV zaščita (sonce kot najbolj škodljivi prosti radikal) in antioksidanti v kremah. Dostikrat niti ni smiselno kupovati dražjih krem (razen v primeru, da vam resnično ne ustreza prav nobena cenejša in kvalitetna krema - zaradi kakšnih alergij). Sonja
31. jan 2007 19:27
V današnji Rini je predstavljena moja sestra, ki je bila izžrebana s strani kozmetike Kahne. V njihovem studiu so jo gladili in masirali, mazali z raznimi žavbami (Dotox, Zlati serum z Argirelinom, anticelulitno kremo..), pa še na 90 dnevni dieti je bila. Moram pa priznat, da so jo dobro popeglali, saj izgleda bolje kot jaz, ki sem 10 let mlajša Tina
31. jan 2007 20:08
Mamamia,se čisto strinjam s tabo. Tako kot ni vsak frizer za vsako glavo, tudi ni vsaka krema za vsak obraz. A mogoče veste, če se tudi za to kozmetiko dobijo testerji? ela
31. jan 2007 20:32
Testerji so se dobili v Mercator centru,ko je bila promocija.Po njihovi obdelavi pa jih zelo težko izprosiš. ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni