Ali ima kdo izkušnje z izdelavo kostuma ninje želve - rafaello?
Morda kdo ve, kje se da te kostume kupiti, saj jih sem iskala že lani, pa jih nikjer nisem našla. Hvala za vse nasvete
ariella
Ali ima kdo izkušnje z izdelavo kostuma ninje želve - rafaello?
Morda kdo ve, kje se da te kostume kupiti, saj jih sem iskala že lani, pa jih nikjer nisem našla. Hvala za vse nasvete
ariella
30. jan 2007 20:16
Veliko kostumov imajo v BTC hala A mislim, da je trgovina Magic Shop. http://www.btc-city.com/trgovina/202/magic_s Vem, da imajo vsako leto veliko izbiro kostumov samo ne smeš čakat zadnji dan, ker najboljše hitro prodajo. Tukaj imaš telefonsko pa vprašaj, če bodo imeli tudi to kar iščeš. jade
30. jan 2007 20:20
Še nekaj http://www.maskaradni-kostumi.com/ http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1274285&mpage= jade
30. jan 2007 21:37
kaj pa izposoja pustnih kostumov za odrasle? mojca
30. jan 2007 21:55
Jade prav imaš. In kostumi so tako poceni da se jih ne splača delat doma. Za komplet kostum za odraslo osebo (nuno) dobiš že za 22€. Izbire je toliko da se ti kar meša. lp Vesna
31. jan 2007 3:51
Reca, to je res, da so poceni, ampak meni je pa užitek delat kostum! In to je del praznika, ravno v tem je čar vsega skup, brez tega bi mi bilo vse skup brezveze, da se samo oblečem v hudička, kakršnih je še 100 drugih v Lj., recimo... Meni je všeč si izmislit eno ful izvirno masko, pa jo naštudirat v detajle in potem naredit. Navadno mi sicer zmanjka časa in na koncu 100/h improviziram, izpade pa vedno ok:) Vem pa, da bom svojim otrokom pa naredila hude kostume, si bom prej vzela čas:), pa jih bomo skup delali:) ariella, ninđa želvo bi lahko naredila takole: zelene pajkice ali žabe, zelena majca z narisanimi trebušnimi mišicami s kakim flukiji, ki se potem sperejo. Oklep pa lahko narediš iz mavčne gaze, ki jo polagaš na par napihnjenih balonov ali pa iz papirja in lepila iz moke in vode. Potem vse skup lepo pobarvaš, fanta zeleno namažeš, mu posprejaš lase ali daš zeleno kapuco z luknjami za oči in usta na glavo in čez čelo zavežeš rutico prave barve. Potem mu pa moraš dat še kako paleto in čopič zraven, ker se mi zdi, da je rafaelo en slikar:) Oz. odgovarjajoče orožje, to bo mali itak najboljše vedel, če rabi palico, vem da ene te želve majo palico (je mel en fantek na plavanju, ki sem ga učila, samo se če me ubiješ ne spomnim, kateri od teh želvakov je bil njegov). NO palico lahko dobiš, če metli odviješ spodnji del, fant to vedno dela, ko stepa deko, na kateri leživa na tleh. Veri
31. jan 2007 7:11
veri zelo se strinjam s tabo. včasih smo se družba dogovorili za skupne maske. dobili smo se skupaj in ustvarjali maske. vsak je dal kakšno sprotno idejo in nastale so čudovite maske. spomnim se ko smo iskali idejo za indijanske verižice. na rafijo smo obešali suhe makarone, ki smo jih pobarvali z velikonočnimi barvami za jajčka.no pravi čar tega je bilo druženje , katerega je ob tem hitenju vse premalo. pa še vsako leto smo dobili nagrado. pa veselo ustvarjanje. m.schafe
3. feb 2007 11:42
joj čestitke vsem ki se lotite ustvarjanja,...... jaz sem žal čisti antitalent tako da jih kar kupim,.... plopsa
3. feb 2007 12:27
v kaj boste našemili svoje otročke? Moj je še tako majhen, da nima še svojih želja, v želve ali kaj podobnega ga pa ne bi šemila, ker še ne pozna toliko, pa za vrtec mora bit kostum (ki bi ga sama zašila) praktičen. Sem razmišljala o Nodiju, pa se mi zdi malo premalo izvirno... Lani je bil zajček. matilda
3. feb 2007 13:08
Absolutno se strinjam s tem, da je gušt delat sam. Jaz imam odrasle otroke in jih tovrstna stvar več ne zanima, vnukov pa na srečo še nimam, da bi jim morala to delat. Druga stvar je pa še ta, da pri tolikih stvareh ki jih pri naši hiši počnemo s svojimi rokami, nogami in ostalimi čutili, že za veliko stvari zmanjka časa. Tako recimo se že 2 leti vpisujem v tečaj za oblikovanje gline, pa mogoče še dlje v tečaj za pletenje košar in peharjev, rada bi znala delat lectova srca in še in še, pa ne gre. lp Vesna
3. feb 2007 16:35
Reca, po moje so tvoji otroci mlajši od mene:) Pa me pust še vedno zanima:) V bistvu je moj najljubši prznik:) Recept za tvoje pomanjkanje časa je pa: manj spi, hehe:) Ne boš verjela, kaj vse se da naredit, če svoj dan malo raztegneš;) matilda, moj otroček bo našemljen v to, kar bom jaz, ker zaenkrat še nima druge možnosti, hehe. Jaz bom pa nekaj z večjim trebuščkom, recimo kura, ali pa noseča nuna, hihi:) Glede praktične maske, so navadno praktične tiste, kjer si našemljen v nekega človeka, ne v žival ali stvar. Lahko je peter pan, robin hood, robinson, kar mu je všeč. Lahko je seveda tudi punčka, samo tako mali fantki navadno ne marajo bit punčke, to kasneje postane popularno... Fant pravi, da bo nosečnica in mu bo skoz slabo, hehe:) VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi