31. jan 2007 16:08
jaz sem kupila samo ta majhno odcejalno in mi je zelo praktična, tudi kuha se v redu na steklokeramiki, sem pa opazila, da čeprav mešam samo z leseno kuhalnico, se na dnu pozna - sicer ni šlo skozi teflon, ampak se ne more primerjat s tefalovim teflonom, ko je bil nov. Drugače pa se mi zdijo te merkatorjeve akcije ena natega - vseeno se mi zdijo posode predrage, vredne so res toliko kot plačaš zanje - torej za polovico. Pa tudi ponudba - tako kot se je prej pod pulte skrivalo tiste krožnike, se tudi zdaj ne dobi posode, po kateri je največ povpraševanja. Se mi zdi kar zamalo hodit s tistimi nalepkami prosit v trgovino. Tudi tisti keramični kompleti, ki so jih prej talali, se mi nezdijo tako zelo kvalitetni in vrhunski, kot so jih opevali. Še preden sem vse odpakirala, se mi je v pomivalnem stroju okrušil krožnik in šalca, kar se mi pri drugih krožnikih (ki sem jih kupila zelo poceni) še ni zgodilo. tretja stvar, ki mi gre na živce pa je, da ves čas ponujajo to teflonsko posodo, ko bi lahko vsaj kaj drugega imeli. jaz sem kupila celo tefalovo serijo in se mi še ni toliko obrabila, da bi mogla kupovat novo. Lahko bi imeli vsaj kakšen pribor, ali sklede, ali brisače in podobno. matilda