Zelo bi bila hvaležna vsem, ki mi lahko pošljete smrekice, mal mi že časa zmanjkuje. Če ne gre drugače, tudi kupim.
Hvala in lep pozdrav vsem
Matejahana
Zelo bi bila hvaležna vsem, ki mi lahko pošljete smrekice, mal mi že časa zmanjkuje. Če ne gre drugače, tudi kupim.
Hvala in lep pozdrav vsem
Matejahana
29. jan 2007 21:24
menjam za kake servetke z motivom če maš kakega v kuhinji nerabim nobenih nalepk mam jih 10 kom se mi zdi
29. jan 2007 21:25
30. jan 2007 0:07
Lahko Vam jih nekaj pošljem. Oglasite se na zasebno pošto. poloni
30. jan 2007 0:54
Tudi jaz bi jih morala kar nekaj imeti. Pošlji mi na e-mail naslov, pa ti jih pošljem. lili A.
31. jan 2007 12:16
Vsem, ki ste mi točke poslale najlepša hvala, z vašo pomočjo sem jih zbrala v rekordnem času - za vse nože - nisem pa imela niti ene. Pozdravček Matejahana
31. jan 2007 12:23
Tudi jaz jih imam še 7. katjushka
31. jan 2007 13:59
če še ni pozno, enih 20 ali 25 jih imam. Javi naslov na zasebno pošto. Mamamia mamamia
31. jan 2007 15:14
HOJLA! Prosim, prosim usmilite se tudi mene! Radi bi si kupila tavelik nož pa mi je zmanjkalo nalepk. Če jih kdo ne potrebuje za sebe naj mi jih pošlje na naslov. Mija Marija Povšič Likozarjeva 27 4000 Kranj Dam za kavo ali špricer! mijamarija
31. jan 2007 15:43
Mijamarija, deset jih je že na poti k tebi, s kuponom vred, drugih deset pa potuje na en drug naslov. Imam pa še nekaj tuševih, kdor jih potrebuje,naj mi sporoči. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Vitlof s sirom