Kolpa

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

tema odprta - 29. jan 2007 13:06 | ogledi: 2.865 | odgovori: 5

V maju bi želeli kakšen vikend ali dlje obiskat Belo krajino. Po inetrnetu sem že iskala ponudnike prenočišč- soba, apartma. Pa bi prosila še za kakšno priporočilo iz vaših lastnih izkušenj.

marelica

sajovict  

član od: 5.4.2005

sporočila: 337

29. jan 2007 14:59

Zelo lepe koče imajo v Pozdemlju, vendar nimajo hrane. So pa zelo lepo urejeni. Če pa ciljate na kaj boljšega pa Turizem na kmetiji Štefanič v Dragatušu, ali pa hoteli v Črnomlju- Bojana, v Metliki Lahinja. V kateri konec Bele krajine pa greste? LP tamara

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

29. jan 2007 17:52

Tamara najlepša hvala za napotke. Točno določenega kraja še nimamo, zbiramo ideje, tako da je še vse odprto. Najraje bi šli nekam blizu reke Kolpe. marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 29. jan 2007 17:53:30

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

29. jan 2007 18:36

Turistična kmetija Raztresen, Adlešiči Nena Nena-morje

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

30. jan 2007 8:53

Lahko pa greste tudi v deželo Petra Klepca. V Osilnici v hotelu Kovač lahko prespite, lahko pa si postavite tudi šotor. Pri Kovaču odlično kuhajo, imajo tudi adrenalinski park, seveda ne smete zamuditi raftinga na Kolpi, itd. www.kovac-kolpa.com/ Smo že bili in komaj čakamo, da spet gremo! LP K

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

3. feb 2007 0:18

Tamara, koče v Podzemlju? Mogoče si mislila Primostek? Prenočišča imajo še Gostilna Veselič v Podzemlju, pa Kmečki turizem Cerjanec, Krupa (ni ravno ob Kolpi, imajo pa lepo in okolica je krasna) ... Če boste šli v maju, verjetno ne bo še Kolpa za kopanje, tako da imate prenočišče lahko tudi drugje. Lahko še malo pobrskam po spominu, pa sporočim. (En teden me ni bilo na internetu pa "stare" teme berem ...) Jaz imam pa vedno rezervirano v eni majhni vasici, 1 km od Kolpe (Koupe po domače); popolna postrežba, prenočišče, omogočeno varstvo otrok, lastniki vedno pričakajo s širokim nasmehom ... skratka, brez pripomb. Vračam se pa skoraj vsak vikend. Pač imam privilegij (beri BK korenine). Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti