29. jan 2007 15:26
Kyara, rešitev tvojega problema je zelo enostavna - peči torte ponoči, jaz to vedno delam, ker čez dan dejansko po navadi ni časa. Pač kako noč malo manj spiš (beri 2 uri namesto 4 recimo, hehe:) Je pa vredno, vsaj po mojem mnenju:)
Loni, pri nas je nor december: moj oče - rd, fantova mami - rd, najboljši prijatelj - rd, pa novo leto - torej torta za naše družinsko praznovanje, pa za fantove starše, pa za razširjeno družinsko praznovanje pri fantu, pa za bratca, pa za naju dva prav na novo leto, pa eno za v službo, pa za praznovanje v službi,... Pa Miklavž, Božič, Novo leto,... In vsakič ko kdo pride... Skratka, december je nor! Sploh letos, ko je šla še fantova mami v penzijo (uradno praznovanje bo zdaj), pa še sestra se je preselila, pa še pa še...
Sicer smo pa lepo razporejeni, kar se rd tiče, je vsak mesec nekdo, samo zdaj bosta dva ali v juniju ali pa v juliju.
stana.r, tudi jaz čedalje več tort naredim... Smo pač v letih, ko se tudi družina veča, tak da nima kaj, če hočem bit fer:)
aleksis,jaz mam pa srečo, da mi fant speče torto (navadno naredi samo to torto, ker so pač drugače bolj moje področje), ampak za rd jo pa že nekaj let dobim:)
scorpy,ti to resno - ne pojeste cele??? Midva sva za novo leto (dobesedno, v eni noči) zmazala sama celo!!! Tudi sicer torte res ne ostajajo...
Peciv pa res ne štejem, ker bi bilo tudi težko - sladki kruhki spadajo pod kruh ali pod pecivo, recimo? Pa že za torte sem bila paf, ker se mi zdi,da torte vseeno delam manjkrat...
Veri